Întrebare cu răspuns(uri)

In cat timp intra inapoi punctele daca anulez o comanda online?

Am dat o comanda online, folosind si puncte. Am anulat-o pentru ca am vazut ulterior ca era gresita culoarea telefonului desi o selectasem pe cea buna. Vreau sa refac comanda si vreau sa stiu in cat timp intra inapoi punctele?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut,

Termenul maxim de procesare al returului si acordarea punctelor Orange Thank You este de aproximativ 10 zile lucratoare.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut! De regulă poate dura de la câteva ore până la 1zi maxim alocarea punctelor. Trebuie sa verifici din când în când aplicația My Orange pentru a vedea punctele disponibile.

Buna @adelinapopa. Pentru a urgenta realocarea punctelor incearca sa suni la Relatii cu clientii la 300. Ca fiind si week-end-ul la mijloc e posibil sa dureze mai mult. Spune-le problema intampinata si poate reusesc chiar azi sa ti le realoce. Succes!

Salut,

Termenul maxim de procesare al returului si acordarea punctelor Orange Thank You este de aproximativ 10 zile lucratoare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!