Întrebare fară răspuns

Răspunsuri

Salut!
Sunt foarte multe topicuri pe acest subiect in comunitate..
Nu are cine sa-ti raspunda la intrebarea asta.. chiar daca ai fi spus despre ce numar este vorba.. Cel mult, se poate afla de peinternet din ce tara este..
Daca e numar foarte lung, de prin tari necunoscute este de recomandat sa nu suni inapoi, sa n-ai surprize.. altfel, raspunde si vei afla cine te suna..

Topicuri asemanatoare sau ajutatoare:

https://comunitate.orange.ro/questions/2583560-ferim-apelurile-pirat-taxabile

https://comunitate.orange.ro/questions/2486911-0359-353-147

https://comunitate.orange.ro/questions/2654124-aflu-suna-anumit-numar-telefon

https://comunitate.orange.ro/questions/2543426-descoperi-suna-numar-privat

https://comunitate.orange.ro/questions/2637172-suna-0748295958

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Am avut și eu probleme din astea, dar le-am blocat cât am putut. În rest, le-am ignorat. Dacă poți, te sfătuiesc s-o faci! Sigur, dacă sunt numere de telefon care nu te interesează!

Tu vrei sa stii cine te suna de pe un numar necunoscut sau vrei sa te sune cineva? :) Dupa enunt, nici nu stiu daca e o intrebare. Detaliezi un pic?

Da, ciudata formulare... vrei sa te sune cineva sau te-a sunat și nu știi cine este? Câteva detalii ar fi utile pentru a te putea ajuta.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Din seria ascultatorii intreaba: "cine ma suna"
Radio Erevan raspunde: "Exact, cine te suna? Orice persoana care are numarul tau de telefon te poate suna!"

Elfmed, colegii ti-au oferit cateva idei ce ai putea sa faci. Poti sa ne spui exact ce s-a intamplat? Intrebarea ta este interpretabila si nu putem sa te ajutam foarte mult daca nu stim mai multe detalii.

Buna @elfmed. Ai reusit sa descoperi cine te suna? Eu tind sa cred ca e posibil sa fi fost sunat de persoane rauvoitoare, cu scopul de ati genera costuri suplimentare.
Mai nou am si eu problema aceasta dupa ce am sunat o ruda pe un prepay Orange, ea aflandu-se in Germania. Doua saptamani la rand am fost sunata de pe numere necunoscute cu prefix de Germania. Prima data am fost tentata sa raspund, dar stiind de aceasta metoda de inselatorie am verificat mai intai daca era ruda respectiva. Dupa cum banuisem nu avea nicio legatura cu acel apel si nici cu cele care au urmat.
Am si eu o curiozitate...cum afla acele persoane in ce tara sunam, de ne intind aceste capcane???

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!