Întrebare fară răspuns

Cat de vechi este numarul tau de telefon?

Eu am un nr cu prefix 0722 din anul 2003, în momentul de fata portat în orange. Voi de cat timp utilizați actualul nr de mobil?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Deși un 0744 utilizat din 2000, acest fapt nu m-a ajutat în ultimii ani, ci dimpotrivă. Vechimea prea puțin contează, fie la achiziția de deviceuri, fie la repoziționări ale numărului tău de telefon. Dar fiecare cu "norocul lui". Iar trecerea de la abonament la prepay șterge toată vechimea. La prepay nu există vechime. Deci la o revenire la abonament vechimea este NULĂ. Pentru că se poate la rețeaua #1.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1
FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Eu consider ca Orange în momentul de fata este cea mai buna rețea. Am fost abonat cam 10 ani la Vodafone, 4 ani la telekom dar nu am fost pe deplin mulțumit.

Formularea "cea mai bna retea" este relativa.

Conform Ookla Speed Test Orange este reteua #1 in Romania.

Conform experientei proprii, in momentul in care ai o viteza de acces in internet de 0.97 Mbps, in buricul targului si pe o conexiune 4G...... nu cred ca te califici ca fiind cea mai rapida retea.

Depinde ce intelegi tu prin acest "buna" .

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Dacă tu ești nemulțumit nu înseamnă că toată lumea este. Eu de exemplu am viteze bune la net în orașul meu. Eu de exemplu sunt dezamăgit de Vodafone nu ma mai întorc la ei nici dacă primesc abonament gratuit

Salutare!
Numărul meu de telefon începe cu 0744 și are peste 23 de ani. Am avut experiențe atât plăcute, cât și neplăcute, dar dacă este să le pun în balanță, cele plăcute sunt cu mult mai multe. În plus, mai mai un număr care începe tot cu 0744, de vreo 19 ani, pe care îl utilizează soția. Am avut servicii de la mai mulți operatori ( fixe și mobile), dar Orange îmi place cel mai mult! Da, fiecare are dreptul la o opinie, dar cred că ține mult și de obișnuințe! Eu m-am obișnuit aici, și-mi place!
Indoor, în casa mea din Pitești:

Numarul 0746 îl dețin din 2004, la abonament la ORO. Al doilea nr este 0766 de la telekom, fiind la început pe abonament 2 ani, apoi la prepay pana în 2020 când am trecut la un abonament de 1 euro/lună. În trecut am mai avut o perioada de timp un nr prepay Vodafone, care l-am folosit vreo 2-3 ani. De când cu minute nelimitate, nu mai am nevoie de alt număr, cel de Telekom îl țin de back-up pentru date mobile.

Mi-ai trezit amintiri cu intrebarea aceasta:)
Am nr de telefon de peste 18 ani si probabil il voi pastra in continuare:) al meu are 0743 prefixul.
Zi faina!

Eu am 11 ani

YoanaDe
YoanaDe

YoanaDe

User level
Nivel
1
184 / 750
puncte
Custom field 2
YoanaDe

De mulți ani, mai mult cu bune.. rele puține și neglijabile.. l-am schimbat contra unei taxe, pentru a păstra vechimea, dar, nu mai stiu exact când.. ☺

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!