Întrebare fară răspuns

Recuperare număr de telefon la cerere

Pot sa primesc un număr de telefon, care a fost trecut ca nevalid, deoarece nu l-am folosit

Răspunsuri

Salut!
Presupun ca este vorba despre un numar de prepay... am avut o cartelă primita cadou și știu ca apărea nevalid în dreptul ei, deși era în perioada de grație, nu era în carantina..

De cât timp nu ai mai folosit numărul?
Este inca asociat unui cont My Orange? Ca poți vedea in cont informații despre valabilitate..

Mai ai cartela sim? Poți verifica dacă mai este valabila și dacă o pui intr-un telefon, pentru ca iti spune neînregistrat în retea, daca a expirat perioada de grație.. la mine asa aparea după expirarea perioadei de grație...

Dacă ai cartela sim și este în perioada de grație, este suficient s-o reîncarci..

Dacă a expirat si perioada de grație atunci cartela poate fi in carantina (asa se intampla cu toate numerele de telefon la care se renunță sau care expira) sau poate fi deja data altui client..

În teorie este posibil sa primești numărul, insa, asta ar presupune sa dovedești ca ti-a aparținut, sau sa nu fie deja dat altui client..


Ai in link-uri informații despre perioada de grație și alte întrebări din comunitate despre subiecte asemănătoare, unde găsești și alte răspunsuri care te pot ajuta.

https://www.orange.ro/help/perioada-de-activitate-si-de-g...

https://comunitate.orange.ro/questions/2569375-recuperare-numar-cartela-prepay-pierduta

https://comunitate.orange.ro/questions/2584049-recuperare-numar-telefon

Era în My Orange, dar a dispărut, îl încarcam la câteva luni, doar ca am uitat de el.
Numărul nu e alocat niciunui client. Mai am sim-ul, sa sun la Orange?

Dacă mai ai sim-ul pune-l intr-un telefon și vezi dacă primești vreun mesaj, eu am primit mesaje pana aproape sa expire perioada de grație.. eventual poți suna pe acea cartela după un alt număr pe care îl ai la îndemână și vezi dacă suna..
Dacă suna nu mai ai de ce sa vorbești la Orange.. iar, dacă a ieșit din perioada de gratie, din ce stiu, nu se rezolva telefonic, trebuie sa mergi cu buletinul intr-un magazin Orange.. probabil iti vor pune niște întrebări pentru a se asigura ca-ti aparține..

@NelNel, ai reușit să recuperezi numărul?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut!
Trebuie sa mergi cu buletinul la un magazin Orange, nu partener ci Orange, sa le dai niște informații din care sa reiasă ca intr-adevar numărul iti apartine si sa achiti o taxa de 1.92€.

Găsești informații atat în răspunsurile anterioare cât și în link-ul asta..

https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-schimb-cartela-sim-p...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!