Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] Serviciul Orange Money este momentan indisponibil 29.04.2021

Nu mai pot intra in aplicatie, aveti si voi eroarea asta?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

@Vio73: un serviciu de calitate este acela care e activ (funcțional) atunci când ai nevoie de el. În rest poate exista, că pentru client este inutil. Trăiască OM, un exemplu în acest caz.

Eu am servicii alternative, nu-i problemă, dar mi-ar fi plăcut să fie funcțional! Îmi place oricum chestia pe care o primesc în toate sms-urile, din care reiese că nu aș avea ultima versiune a aplicației, dar pe care o am. E clar că mai e de lucru!

@Vio73 desi am de ~ 2 ani OM, nu stiu daca l-am folosit de 10 ori si in general pentru plata facturilor.
Ar trebui insistat pe partea tehnica pentru a functiona in parametri normali, altfel isi va pierde din utilizatori.

Vio, când ceva nu este funcțional prefer să nu-l folosesc. Probabil știi ce jenant este să mergi în fața unei casierii, să vrei să faci o plată și să te trezești în imposibilitatea efectuării DIN PRIMA a plății. (Noroc cu rezerva). Din vina cui? A ta pentru că vrei să folosești un serviciu nefuncțional??? Are rost?? Mai bine nu.

Revin cu o oarecare noutate ( ca să spun așa) în ceea ce-i privește pe cei care au OM și card la BRD. BRD-ul folosește acum și aplicația YOU BRD, iar My BRD-ul va ieși în curând din cărți ( cel puțin așa mi s-a spus). Am instalat aplicația nouă și nu au mai fost probleme. Se instalează ușor și fără să mai mergi la bancă.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!