Întrebare fară răspuns

Cum pot obtine net gratis?

Cum pot obtine net gratis?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Ai link mai jos
https://www.orange.ro/prepay/castiga/
De asemenea, poți să activezi opțiunea Orange suporter la 321 cu textul Steaua sau altă echipă favorită (sunt câteva echipe disponibile), primești 100 MB la fiecare gol marcat, și 500 MB la fiecare victorie. Eu primesc cam 2-3 GB lunar din asta.
Link aici https://www.orange.ro/fotbal

Bună @Andreeeea,
În afară de ofertele existente, poți folosi acasă sau la serviciu, etc, funcția wifi și în locațiile respective vei avea internet gratuit.
Baftă!

@Andreeeea: Bun venit în Comunitate. Dacă vrei net în general, cel mai bine este să apelezi la varianta WIFI: fie printr-un router personal (propriu), fie printr-un hotspot public sau wifi dintr-o locație publică. Dacă vrei obligatoriu ”date mobile” (nu wifi) atunci singura campanie a Orange de bonificație este https://www.orange.ro/prepay/castiga/
A fost până nu demult o campanie de 2 luni, dar e deja expirată: https://www.orange.ro/prepay/netcadou/
Revino cu detalii dacă ai nevoie de alte sugestii.

Te conectezi la HotSpot-uri WiFi "gratuite" pentru ca nu exista net gratis in adevaratul sens al cuvantului.

Pentru a primi ceva bonus de internet esti conditionat de intreprinderea unor actiuni, precum reicarcarea si activarea unei optiunui de minim X euro, numarul sa nu fie in perioada de gratie, abonament cu valoare minima de X euro, etc.

Pe mine viata m-a invatat ca tot ceea ce este impachetat frumos si scos pe taraba ca fiind gratuit, pe termen lung, poate ajunge sa te coste enorm.

Sau lucrurile gratuite le cumperi cu datele personale https://comunitate.orange.ro/questions/2546491-campania-lucrurile-gratis-cumperi-date-personale

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!