anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

In reteaua #1 Optiunea de 12 euro credit (roaming worldwide inclus) a devenit Optiunea de 14 euro credit

FaraUnID
Campion certificat

Ca urmare a topicului de aici https://comunitate.orange.ro/questions/2667666-optiune-prepay-activeaza-automat si a discutiei de pe acest topic https://comunitate.orange.ro/questions/2665621-mut-germania-vrea-raman-reteaua-orange am aruncat un ochi peste conturile de prepay pe care de adminstrez si, nu mica mi-a fost mirarea sa constat faptul ca optiunea prepay de 12 euro (cea cu roaming worldwide inclusa) costa acum ..... 14 euro.

 

Asadar, VECHEA OPTIUNEA de 12 € credit oferea asa :

  • 12 GB internet național
  • 2000 minute naţionale şi internaţionale către fix și în roaming SEE sau SMS naţionale și în roaming SEE din care 600 minute sau SMS sunt și internaţionale pe mobil UE *
  • nelimitat minute și SMS în reţea
  • 100 minute/SMS + 1 GB în roaming Australia, China, Elveția, Israel, Moldova, SUA
  • 6.9 GB limita de consum în roaming SEE

 

NOUA OPTUNEA de 14 euro credit ofera:

  • 14 GB internet național
  • 2000 minute naţionale şi internaţionale către fix și în roaming SEE sau SMS naţionale și în roaming SEE din care 600 minute sau SMS sunt și internaţionale pe mobil UE *
  • nelimitat minute și SMS în reţea
  • 100 minute/SMS + 1 GB în roaming Australia, China, Egipt, Elveția, Israel, Moldova, SUA, Turcia
  • 9.4 GB limita de consum în roaming SEE

 

>>>Nu am luat in calcul si bonusurile oferite pentru reincarcarea online si nici cele oferite prin tot felul de campanii prepay, mai mult sau mai putin penibile.

 

Diferentele majore sunt date suplimentarea pachetului de date atat national (de la 12GB la 14 GB) cat si cel disponibil in roaming SEE (de la 6.9GB la 9.4GB) , la care se adauga includerea tarilor Egipt si Turcia in lista Roaming Worlwide.

Toate acestea pentru +2 euro / lunar fata de vechiul tarif.

Doamne Ajuta, sa fie primit!

4 Răspunsuri 4

Lucifer
Cunoscător
Problema cu optiunea asta de Roaming consta in lipsa unei alternative mai ieftine (stiu ca exista optiunea de 10€ exclusiv in MyOrange). Pe de o parte, pentru 2 euro extra avem limita de GB marita in roaming SEE + 2 tari extra in roaming worlwide, ceea ce pare o oferta destul de buna daca ai nevoie de mai multe resurse. Pe de alta parte daca nu ai nevoie? Ramai la mila optiunei de 10€ din MyOrange. Daca am trage un ochi la concurenta aka Vodafone, avem mai multa flexibilitate: optiuni de 4€, 15€ si 35€. Problema la Vodafone pentru optiunile de Roaming consta in valabilitatea redusa de 28 de zile la 15 si 35 euro; si doar 21 de zile pentru optiunea de 4€. Totusi imi amintesc ca la aeroportul Henri Coanda, la tonomate se vindeau pachete prepaid Vodafone cu optiunea de roaming de 4€, o oferta destul de buna pentru majoritatea oamenilor care nu au nevoie de prea mult net in afara tarii.

FLo1
#StarMember
În contextul unei ”folosiri neabuzive”, atunci când îți arde de un sejur, oferta concurenței nu se compară nici pe departe cu cea a rețelei #1. Dar fiecare își gândește ”afacerea” după cum își respectă și clienții. Restul bonificațiilor sunt ambalaje reciclabile: se aruncă și se uită.

FaraUnID
Campion certificat
In reteaua #1 clientul nu avut niciodata parte de flexibilitate. Ofertele nu au fost nici flexibile si nici adaptate pe nevoile reale de comunicare ale clientului si mai tot timpul, au fost la modul "ori pe jos, ori iti cumperi masina de 100.000 euro" si absolut de fiecare data esti conditionat de 'nshpte mii de factori (abonament minim, reincarcare minima, media facurilor lunare sa fie de minim, abonament nou, prelungire pe 24 de luni, etc) daca vrei ceva cat-de-cat aproape de realitate. La momentul actual, in magazinul online oferta de laptop-uri se numara pe degetele de la o singura mana, iar cel mai ieftin laptop costa 3088 lei. O tableta decenta, costa in magazinul online Orange aproape 800 lei. Noua optiune poate fi ok pentru cei care merg in vacante sau calatorii de afaceri in Australia, Egipt, Elveția, Israel, SUA, Turcia si pentru elevii si studentii din Moldova care invata in Romania. Am spus ca poate fi ok, pentru ca in contextul actual este mai complicat cu deplasarile in afara tarii. Pentru China minutele incluse sunt valabile doar pentru apelurile primite nu si pentru cele efectuate.

Miha_Z
#StarMember
Din punctul meu de vedere ar fi trebuit pastrata si vechea optiune si lasati clientii sa aleaga in magazin ce tip de optiune doresc. Daca national sunt optiuni de 5 E, 6E, 8E, ar fi fost frumos sa fie si mai multe optiuni cu acces la roaming. In cazul in care doreau sa plece in Egipt sau Turcia isi puteau alege optiunea mai scumpa, cu mai multe resurse.