Întrebare fară răspuns

Haideți să petrecem sărbătorile împreună

Salut tuturor!

Sărbătorile de Paște se apropie și vom marca și noi acest moment în #Comunitatea Orange. Pe 1 și 2 mai veți face cunoștință cu noile badge-urile aduse de iepuraș împreună cu un joculeț amuzant. Deci vă așteptăm în comunitate zilele următoare ca să descoperiți jocul și badge-urile.

 

Până atunci suntem curioși să aflăm de la voi: Ce cadouri obișnuiți să faceți de Paște copiilor (dar nu numai), vine Iepurașul doar cu ouă de ciocolată, haine și jucării sau și cu surprize din aria tehnologică?

Eu o să îi iau nepoțelului tradiționalul ou de ciocolată și probabil o bluziță sau ceva de încălțat.

 

Vă dorim Sărbători Fericite, cu multă sănătate și voie bună!

 

PS: Dacă nu ești încă membru al comunității te poți autentifica simplu și rapid urmând pașii de aici

Apoi și tu poți debloca badge-urile speciale!

Răspunsuri

Pagina 1 din 3

Hey!
Eu nu-mi propun niciodata ce sa iau pentru copiii fetelor mele ( prietenele mele cele mai bune ), stiu doar ca trebuie sa iau ceva si, daca ma inspira ceva, aia e..

Pentru copilul din mine,clar,din aria tehnologica :) fie ele produse sau servicii.
Un paste fericit tuturor membrilor comunitatii.

tomaciprian
tomaciprian

tomaciprian

User level
Nivel
3
3749 / 5000
puncte
Custom field 2
tomaciprian

Când copilul era mic, pe lângă hăinuțe și dulciuri, cadourile de Iepuraș au fost pe rând premergător, tricicletă, trotinetă, role, bicicleta, skateboard (la mașină încă n-am ajus J), apoi, pe măsură ce-a crescut, Iepurele a venit cu telefoane mobile, tabletă, PS, căști, boxe, baterii externe, carduri de memorie, brățară de fitness etc.

Cât despre mine, deși nu-mi place ciocolata, mă bucur să am întotdeauna pe masa de Paște 2 coșuri: unul cu ouă vopsite și altul cu ouă de ciocolată de toate mărimile și culorile. Are cine să le mănânce J.

Sărbători fericite tuturor și să ne “vedem” sănătoși în #ComunitateaOrange!

Ma gandeam la faptul ca este momentul ideal pentru un Huawei GT Watch, ca tot fluturam steagul promotiilor speciale de iepuras.

In reteaua #1 pretul ceasului este 522 lei https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/hu... , pe cand in Altex, acelasi produs costa 329 lei https://altex.ro/smartwatch-huawei-watch-gt-android-ios-s...

Grea decizie, oare de unde sa cumpar !?!?!? Voi ce ma sfatuiti ???

In fond, fiecare cu iepusarii lui si cu ouale aferente!

Eu nu le iau nimic... păi ce credeți că eu sunt Iepurașul... dar o să avem tradiționala vânătoare de ouă prin toată curtea casei și vedem atunci dacă iepurașii fac ouă de ciocolată cu surprize.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

De paste preferam mai mult cozonacii și ouăle roșii, cu tehnologia suntem deja echipați... Un paste fericit tuturor și numai bine!

Pentru mine sărbătorile pascale nu sunt despre lucruri materiale, motiv pentru care nu am un "plan" de achiziții. Strictul necesar și (în aceste vremuri) familia alături este tot ce îmi doresc. Dulciurile si mâncarea multă este pentru cei... preocupați de îndestularea fizică.

FaraUnID apropo de ceasuri iti recomand un ceas "adevarat" de exemplu asta dar poti alege si tu https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-casio_pro_trek-40476....
eu am ceva asemanator care te poate tine o "viata" :)
la un moment anul trecut am avut de ales intre un ceas "smart" oricum mai ieftin decat un ceas la fel de smart dar mult mai scump - am ales totusi un ceas "mai clasic" dar cu autonomie nelimitata teoretic si la fel de smart .

Atât copilului, cât și soției, le-am făcut cadou câte un telefon. Sigur că pe lângă acestea, cozonacii și alte dulciuri sunt nelipsite!
Sărbători fericite și multă sănătate!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!