Întrebare fară răspuns

Nu pot instala aplicația My Orange pe Huawei p40 pro

De ce nu ma lasă să instalez aplicația pe Huawei p40 pro? Butonul de instalare ii inactiv?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Esti logat pe telefon cu Huawei ID-ul tau?

tomaciprian
tomaciprian

tomaciprian

User level
Nivel
3
3748 / 5000
puncte
Custom field 2
tomaciprian

Salut!
E cam problemă cu Huawei, pentru că nu are GMS și de aici derivă toate nebuniile astea. De aia nici eu și nici alții nu am mai ales Huawei, pentru a nu întâmpina astfel de probleme.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Foarte multe aplicatii "made by reteaua #1" si aflate in AppGallery sunt in situatia expusa de tine: Fie nu se pot descarca si instala, fie in locul butonului <<<INSTALARE>>> ai ceva de genul <<<DESCHIDE>>> si te trimite pe varianta web a aplicatiei.

Pentru ca atat pot dezvoltatorii retelei #1. Pur si simplu au luat aplicatia dedicata GMS si au trantit-o in AppGallery.

Zilele trecute am incercat sa descarc, din AppGallery, o aplicatie made by reteaua #1 tot pe un Huawei din gama P40, iar lucrurile au decurs in felul urmator:

Fiindcă lipsesc librăriile prezente în aplicația Android dedicată cu serviciile Google incluse. Până la o aplicație nouă făcută de la zero și armonizată cu sistemul Android fără GMS mai durează, ei nu au terminat de 4 ani rebradingul aplicației din Contul meu în My Orange.

Salut! Asa cum ti-au spus si ceilalti utilizatori, pentru ca telefonul nu are Google Play, poti instala aplicatia din Huawei Mobile Services sau AppGallery. Poti incerca, de asemenea, daca mai ai un alt telefon, sa iti descarci aplicatia pe acela si sa o oglindesti pe cel pe care il ai.

Orange Assistant
Orange Assistant

Orange Assistant

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
Orange Assistant

Uita-te si tu ce apare in cazul multor aplicatii made by reteaua #1 si trantite in AppGallery! Cum sa descarci aplicatia din Huawei Mobile Services sau AppGallery daca fie nu te lasa sa o descarci, fie ai un buton <<<DESCHIDERE>>> care te trimite pe site-ul Orange???

Daca mai ai telefonul vechi, de preferabil Huawei, il poti "clona" in P40 Pro. Huawei are o aplicatie buna pt asa ceva, Phone Clone, prin care poti transfera tot ce ai in telefonul vechi in cel nou. Trebuie instalata in ambele telefoane si le conectezi prin recunoasterea unui QR Code. Merge sa transferi aplicatiile necesare si din telefonul altcuiva, modifici dupa aia conturile, parolele, etc
P40 Pro e un telefon f bun, dar sufera din cauza lipsei GMS, cred ca stii asta deja.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!