Întrebare cu răspuns(uri)

Înscrie-te gratuit în tombolă la *100#, ramura „Tombola PrePay”.

Nu gasesc ramura aceea cand formez *100# sa ma inscriu.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

@GDragos am înțeles, din păcate nu poți participa la această campanie dacă ai abonament. La acestă campanie pot participa doar persoanele cu PrePay.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut, @GDragos. Bine ai venit în comunitate!
Am transmis colegilor și revin aici cu un răspuns cât de rapid posibil.

@GDragos ai reîncărcat sau activat cartela ta PrePay cu opțiune de minimum 5 euro credit înainte de a te înscrie la *100#?

GDragos: Dacă ești pe prepay, înainte de a participa la vreun concurs din dorința de a câștiga ceva, sau dacă ai pretenția de a primi vreo bonificație, sau de a te putea înscrie la vreo loterie "made by Orange" asigură-te de condiția OBLIGATORIE impusă de rețeaua #1 oricărui utilizator prepay: OPȚIUNE ACTIVĂ PE CONT DE MINIM 5€. Este modalitatea prin care Orange te iubește îmbrățișându-te pe la spate și te obligă să cotizezi la profitul de îndestulare proprie a sa pe seama ta.

eu incarc in fiecare luna cartela prietenei cu 5 euro si altcuiva cu cate 10-12 euro
Am uitat sa precizez ca am abonament daca influenteaza cu ceva

@GDragos: influențează.... totul. Păi fiind pe abonament, tu vrei să accesezi un meniu de prepay??? No way!!! Nici vorbă! Nici gând! Nici reciproca nu e valabilă. Iar concursurile nu sunt accesibile celor pe prepay dacă sunt destinate abonaților.

@GDragos am înțeles, din păcate nu poți participa la această campanie dacă ai abonament. La acestă campanie pot participa doar persoanele cu PrePay.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!