Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Înscrie-te gratuit în tombolă la *100#, ramura „Tombola PrePay”.

Nu gasesc ramura aceea cand formez *100# sa ma inscriu.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

@GDragos am înțeles, din păcate nu poți participa la această campanie dacă ai abonament. La acestă campanie pot participa doar persoanele cu PrePay.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (8)

Da (39)

83%

39 membri au votat cu DA

8 membri au votat cu NU

83% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

@GDragos ai reîncărcat sau activat cartela ta PrePay cu opțiune de minimum 5 euro credit înainte de a te înscrie la *100#?

GDragos: Dacă ești pe prepay, înainte de a participa la vreun concurs din dorința de a câștiga ceva, sau dacă ai pretenția de a primi vreo bonificație, sau de a te putea înscrie la vreo loterie "made by Orange" asigură-te de condiția OBLIGATORIE impusă de rețeaua #1 oricărui utilizator prepay: OPȚIUNE ACTIVĂ PE CONT DE MINIM 5€. Este modalitatea prin care Orange te iubește îmbrățișându-te pe la spate și te obligă să cotizezi la profitul de îndestulare proprie a sa pe seama ta.

eu incarc in fiecare luna cartela prietenei cu 5 euro si altcuiva cu cate 10-12 euro
Am uitat sa precizez ca am abonament daca influenteaza cu ceva

@GDragos: influențează.... totul. Păi fiind pe abonament, tu vrei să accesezi un meniu de prepay??? No way!!! Nici vorbă! Nici gând! Nici reciproca nu e valabilă. Iar concursurile nu sunt accesibile celor pe prepay dacă sunt destinate abonaților.

@GDragos am înțeles, din păcate nu poți participa la această campanie dacă ai abonament. La acestă campanie pot participa doar persoanele cu PrePay.

@Ovidiu fetean, ai reușit să te înscrii la tombolă la *100#?
Dacă ai cartelă PrePay, după ce te-ai înscris, trebuie să activezi o opțiune de minumum 5 euro.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!