Întrebare cu răspuns(uri)

Postare înregistrări cu angajați Orange

Am câteva sute de înregistrări cu angajați Orange shop cat și cu serviciul clienți care atesta incompetenta, rea voința, încălcarea legii și abuzul acestora în contactul cu clienții.
Unde se pot posta în acesta comunitate? Oricum se postează în următoarele zile pe forum-uri pentru a fi utilizate de cei ce au nevoie in instantele din România

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

@Multimedia: Bun venit în Comunitate. Nu ai posibilitatea atașării de fișiere, dar dacă le încarci pe o platformă gen YOUTUBE, vei putea lăsa linkurile spre acele convorbiri.
Sper să reușești și mai ales să merite.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (1)

50%

1 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

@Multimedia: Bun venit în Comunitate. Nu ai posibilitatea atașării de fișiere, dar dacă le încarci pe o platformă gen YOUTUBE, vei putea lăsa linkurile spre acele convorbiri.
Sper să reușești și mai ales să merite.

Sună foarte grav ce ziceți dvs...

Totuși, pentru sume de 5 EURO (sau chiar 25 EUR)... să se ajungă la procese? Avocat? Taxe?

Și totuși... SUTE de înregistrări?
Le-ați obținut legal?

Abonat
Abonat

Abonat

User level
Nivel
2
1050 / 2000
puncte
Custom field 2
Abonat

@Abonat: ca simplu observator te întreb: dacă pentru un utilizator simplu cu un venit lunar sub 600-800€ "nu este justificată" acestă acțiune, atunci pentru "gigantul Portocală" care-ți trimite pe cap executori și recuperatori de creanțe "pentru sume de5€" de ce crezi că merită????? Doar pentru că el are mușchi???

Am avut un asemenea proces cu recuperatori, din păcate pentru ei au pierdut fără să mă prezint și fără avocat; mai bine spus au retras acțiunea la primul termen, întrucât al trimis pe email, instanței, că solicit că petentul sa prezinte răspunsul la sesizările și reclamațiile mele, (că nu doar Orange refuza să înregistreze legal petițiile și solicitările), și atașat am prezentat cd cu convorbirile și solicitările de pe site și email și am început întâmpinarea specificând că , data fiind atitudinea manifestată de către firma în cauză precum și faptul că NU am fost contactat de către departamentul juridic, cum am solicitat, am mărit cu intenția de a provoca pagubă, operatorului,, și am luat 4 telefoane și un laptop, pe care a doua zi le-am și donat și am atașat actul de donatie

Bună întrebarea...

Nu știu ce să zic, că nu am mintea de portocală :)

Câteva idei:
1. portocala oricum are angajați pe juridic - este treaba lor de zi cu zi

2. dacă se află că "vecinul" n-a plătit factura și a scăpat ușor...tot blocul renunță să mai plătească facturile (veștile bune circulă repede :) - bloc, cartier, țară, continent.

3. dar dacă îl văd pe vecinul luat de mascați că n-a plătit factura... :)

4. bineînțeles că avem acest drept să ne apărăm în instanță și trebuie folosit! (doar că eram curios ce s-a putut întâmpla când vorbim de sume din acestea de 5 EUR...mai mult am impresia că PANDEMIA ENERVEAZĂ ROMÂNIA și fiecare explodează pe unde poate - unii pe forum, alții în instanță)

Abonat
Abonat

Abonat

User level
Nivel
2
1050 / 2000
puncte
Custom field 2
Abonat

@Abonat: la spirit revoluționar, noi românașii suntem (cred) primii, prin "Iuropa". Așadar abia așteptăm să dăm cu piatra indiferent de cauză, persoană, scop. Așa e jocul libertății în paradisul democrației. Cel mai slab cedează, iar gigantul triumfător devorează totul posibil.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!