Întrebare fară răspuns

Valoare Buy-Back Huawei P8 Lite (Huawei ALE-L21)

Buna, in contextul actual cred ca ar fi util un tool online in care sa se poata verifica valoarea aproximativa a unui telefon pentru buy-back. Am un Huawei P8 Lite (Huawei ALE-L21), functional, in stare buna. Eram curios daca valoreaza mai mult de 10 Eur. Multumesc.

Dragos T
Dragos T

Dragos T

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Dragos T
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Analiza la buy back este subiectivă, motiv pentru care ea nu poate fi prezentată (funcțională) online.
@Vio73: Dacă merg într-un shop cu o "cărămidă" de acum 20 de ani, voi primi pe ea 10€??? Sau doar dacă voi achiziționa un "avion" de cel puțin 500€??? Sustenabilitate ambalată.... ce să spun...

Probabil vei primi 10 Euro. Un s7 EDGE a fost evaluat cu 35 de euro acu 2 săptămâni. Este diferență mare între cele 2 telefoane.

@Dragos T Vinde-l ca si telefon SH, ca esti mult mai castigat dpv financiar.

Eventual vezi ca si Huawei deruleaza un program propriu de Buy-Back https://comunitate.orange.ro/questions/2525032-campania-huawei-buy-back Intereseaza-te cat ofera ei pe modelul tau de telefon.

Ca fapt divers, tot pe un model mai vechi de Huawei (gama Mate 20), reteaua #1 oferea un voucher echivalentul unei ape plate (fara lamaie) si un Sandwich, pe cand Huawei ofera pe acelasi telefon un voucher de cca 400 lei.

Nu am fost 100% clar. Daca telefonul e evaluat la minim 10 Eur, se ofera aditional si un voucher 5G de inca 70 Eur. Nu as face drumuri la Orange shop in pandemie, sa stau la coada in fata magazinului si sa mi se spuna ca e evaluat la 8-9 Eur.

Dragos T
Dragos T

Dragos T

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Dragos T

Se evaluează minim 10 euro. O sa primești pe lângă încă 70 EUR. Dacă aveai un Samsung primeai încă 130 euro pe lângă valoarea telefonului.

Și totuși, să fie atât de frumos încât, pe lângă produsul de buy-back în sine, valoarea de buy-back să nu varieze în funcție de ce anume achiziționezi?? Parcă ar fi prea frumos....
Caz concret: la programul de "rable", valoarea voucherului depinde de ce anume vrei să cumperi, nu de ceea ce duci la schimb. Deci.... pardon.

Acu este posibil sa fie considerat telefon vechi pentru a primi acel supliment de 70 euro, la fel ca în cazul lui Samsung, minim S7.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!