anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se poate cumpara smartwatch in rate la semnarea unui abonament nou?

Diaana
Începător
Știți dacă se poate cumpara smartwatch in rate la semnarea unui abonament nou? Menționez ca sunt client orange de peste 24 luni, doar ca in abonament family, iar contractul nu era pe numele meu.
3 Răspunsuri 3

DanielaH
Moderator
@Diaana, bun venit în Comunitate! Te interesează achiziția în rate pe factura Orange sau în rate folosind un card bancar? N-am înțeles exact - în acest moment tu ești sau nu titularul de contract? Vrei să faci un abonament nou, separat de Family?

Vio73
#StarMember
Bună@Dianaa, Dacă nu ești tu titularul abonamentului/ abonamentelor, nu poți lua tu, ci titularul! Altfel spus, se poate, dar pe numele celui care deține deja abonamentele de pe cont. Ai detalii pe aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2299581-lua-rate-smartwatch Baftă!

Salut! Daca iti faci activarea abonamentului cu un numar nou, el nu va fi eligibil pentru achizitia in rate. Vechimea este o conditie pe care o astfel de activare nu o indeplineste. Daca numarul de abonament existent la care te referi este eligibil pentru achizitia in rate, poti sa vorbesti cu titularul si iti poti cumpara in rate pe acel numar produsul dorit.