Întrebare fară răspuns

Se poate cumpara smartwatch in rate la semnarea unui abonament nou?

Știți dacă se poate cumpara smartwatch in rate la semnarea unui abonament nou? Menționez ca sunt client orange de peste 24 luni, doar ca in abonament family, iar contractul nu era pe numele meu.

Diaana
Diaana

Diaana

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
Diaana
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Diaana, bun venit în Comunitate!
Te interesează achiziția în rate pe factura Orange sau în rate folosind un card bancar?
N-am înțeles exact - în acest moment tu ești sau nu titularul de contract? Vrei să faci un abonament nou, separat de Family?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Bună@Dianaa,

Dacă nu ești tu titularul abonamentului/ abonamentelor, nu poți lua tu, ci titularul!
Altfel spus, se poate, dar pe numele celui care deține deja abonamentele de pe cont. Ai detalii pe aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2299581-lua-rate-smartwatch
Baftă!

Salut!
Daca iti faci activarea abonamentului cu un numar nou, el nu va fi eligibil pentru achizitia in rate. Vechimea este o conditie pe care o astfel de activare nu o indeplineste.
Daca numarul de abonament existent la care te referi este eligibil pentru achizitia in rate, poti sa vorbesti cu titularul si iti poti cumpara in rate pe acel numar produsul dorit.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!