Întrebare fară răspuns

Modificarea unilaterală a contractului este un pic imorală ca să nu spun ilegală

Orange mă anunță senin printr-un SMS că începând de luna viitoare factura tipărită va fi taxată cu suma de... deși avem un contract în care scrie negru pe alb că factura fiscală se emite în format fizic tipărit 100% fără nici un fel de taxe suplimentare.

Nu vreau să aud poveștile despre cum factura electronică salvează 1 milion de copaci în fiecare an... salvează doar veniturile operatorului Orange pentru că eu trebuie să tipăresc acea factură fiscală pentru contabilitate.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Aceste aspecte le-am spus si eu in urma cu ceva timp, tot pe un topic legat de factura in format digital: Prin aceasta tiganie singurul care are de castigat este operatorul. Mai multi bani pentru prime, bonusuri, reclame stupide, jeep-uri si limuzine de sute de mii de euro pentru cei din board.

Dar, la momentul respectiv, s-au trezit unii "experti" de serviciu sa se bata cu pumnul in piept ca ei salveaza Planeta Pamant prin pirsma faptului ca au ales factura in format electronic. Ca fapt divers, hartia pe care este tiparita factura + plicul in care este pusa factura pot fi, ca si sursa de provenienta, din hartie reciclata.

La scurt timp dupa acea discutie, reteaua #1 oferea o husa autentica din piele de piton la achzitia unui telefon Motorola ( https://comunitate.orange.ro/questions/2379224-lansare-motorola-edge-5g ), iar slavatorii Planetei Pamant, cu factura in format electronic, nu au avut nimic impotriva, motivand faptul ca acei pitoni sunt deja morti si husele sunt deja realizate.

@ALL Daca vreti sa salvati padurea, urmati exemplu Vodafone

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!