anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] TV se vede pixelat

emmil99
Junior
Mai are cine probleme cu imaginea la TV? Uneori se vede pixelat.
18 Răspunsuri 18

DanielaH
Moderator
@emmil99, bun venit în Comunitate! Ne dai, te rog, mai multe detalii? Ce fel de abonament/ TV deții? Se văd pixelat doar anumite canale sau toate? Te așteptăm să revii cu mai multe informații.

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu am televiziune prin fibră via Telekom și nu văd nimic pixelat. Poate e doar ceva local, dar trebuie să le comunici celor de la Orange mai multe detalii despre locația ta, etc, pentru a vedea punctual unde este problema! Baftă!

delfinas
#StarMember
Pixelat sau cu purici?

DanielaH
Moderator
@emmil99, s-a rezolvat problema pe care ne-ai descris-o aici? Se vede OK imaginea acum?

emmil99
Junior
Da. Este OK acum. În ultimele 5 zile nu au mai fost probleme.

DanielaH
Moderator
Ne bucurăm și mulțumim pentru feedback. Te mai așteptăm.

Vio73
#StarMember
E bine că nu mai există probleme! Eu nu am întâmpinat așa ceva niciodată și am televiziune de mulți ani ( tv satelt și catv).

emmil99
Junior
Bună ziua Iar a început sa de vadă pixelat la TV fibra.... in fiecare zi, preț de o ora, o ora jumate în special seara în jurul orei 20...

Vio73
#StarMember
Mă gândesc să nu fie probleme de la ceva echipamente prin apropiere de tine, pe rețea. Sper să se rezopve, dacă semnalezi aici problemele, cum s-a întâmplat și data trecută! Baftă!

emmil99
Junior
Salut Nu știu ce sa zic, în casa toate echipamentele sunt în regula. Nu cred ca si-ar reveni altfel.Totul durează circa o ora, poate doua.

Vio73
#StarMember
Mă gândesc și la echipamentele de pe rețea, din proximitatea ta!

emmil99
Junior
Da, ai dreptate, numai ca nu vine nimeni de la Orange sa le verifice. De ieri nu se mai vede nimic la TV și răspunsul de la Orange a fost ca trimit o echipa marți. Marți voi merge sa reziliez contractul cu Orange

Vio73
#StarMember
Îmi pare sincer rău că ai probleme tocmai acum! Mi se părea corect să poată interveni oricând, inclusiv astăzi, dar asta este! Multă sănătate și Paște fericit!

emmil99
Junior
Mulțumesc. Paște fericit!