Întrebare fară răspuns

Semnal 5G nefunctional pe iPhone 12 Pro Rahova/ Bragadiru

Am vazut ca tot au existat aici intrebari legate de problemele cu semnalul 5G pe iPhone 12 Pro.
Patesc si eu constant asta.. De ex in sudul Bucurestiului (Rahova/Bragadiru) pierd constant conexiunea 5G.

Ex: zona cu semnal full 5G, primesc o notificare, deschid aplicatia si pica semnalul (no service) trebuie sa astept cateva secunde pana isi cauta din nou semnal sau pot intra in mod avion sa il "restartez" manual.

Abonament Smart 15 5G cu eSim, ultimul iOS.

Merci.

george212
george212

george212

User level
Nivel
1
527 / 750
puncte
Custom field 2
george212
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@george212, ai încercat să faci o resetarea configurărilor de rețea? Ce versiune de iOS ai instalată?
Mai avem un topic similar aici https://comunitate.orange.ro/questions/2516331-rezolvat-5g-nefunctional-iphone-12, poate te ajută sfaturile celorlalți membri din Comunitate.

Buna,

Am incercat resetare configurari, am iOS 14.4.2. E ciudat pentru ca in nordul orasului nu am aceasta problema.

Multumesc.

george212
george212

george212

User level
Nivel
1
527 / 750
puncte
Custom field 2
george212

@george212 , ne spui te rugam daca faci referire la semnalul 5G din interiorul locuintei sau la exterior? Te asteptam cu adresa exacta, unde ai probleme cu semnalul 5G, astfel incat sa verificam impreuna cu colegii de la departamentul Tehnic, daca sunt ceva probleme semnalate in zona.

Este vorba de semal la exterior.

  • zona Rahova: OMV Alexandriei, Cora Alexandriei
  • zona Bragadiru: parc Bragadiru, Kaufland Bragadiru.
  • Am dat aceste zone pentru ca aici am întâmpinat probleme staționand. Probabil sa apăra și pe distanța dintre cele 2 zone sau in apropiere. Mulțumesc.

george212
george212

george212

User level
Nivel
1
527 / 750
puncte
Custom field 2
george212

Probabil partea de nord este acoperită cu altfel de antene/frecvențe față de zona amintită, pe care telefonul tău le vede, iar în zona de sud, nu prea se întâmplă acest lucru. Sunt destule telefoane cu 5g care nu văd frecvențele momentan, chiar dacă există acoperire.

@george212, ți-am trimis un mesaj privat pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate și așteptăm răspunsul tău prin reply la acel e-mail. Mulțumim.

Multumesc, Daniela.

Am trimis acum raspunsul.

george212
george212

george212

User level
Nivel
1
527 / 750
puncte
Custom field 2
george212

Salut, george212!
Colegii nostri de la departamentul tehnic ne-au informat despre faptul ca semnalul 5G se reda pe frecvente diferite in Bucuresti si Bragadiru; de aceea, este posibil sa intampini probleme de semnal in anumite locuri. Esential este sa ai instalata ultima versiune de iOS pe dispozitiv si totodata ultima actualizare de operator pentru a evita astfel de situatii.

Ok, multumesc mult pentru raspuns si interes.
Totusi nu vad ceva normal in asta. Telefonul este cumparat de la Orange si vad ceva normal in a beneficia de aceasta optiune (in cazul meu 5G) atata timp cat aceste zone apar ca fiind acoperite cu semnal full 5G fara a fi specificat acolo ca pentru iphone 12 pro pot aparea probleme...

Sa zicem ca deocamdata nu e asa grav mai ales ca acesta e primul model de la apple cu 5G si in viitor exista loc de imbuntatiri la orange si la producator.

george212
george212

george212

User level
Nivel
1
527 / 750
puncte
Custom field 2
george212

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!