Întrebare fară răspuns

Problema viteza internet roaming (cartela prepay).

Buna ziua! Sunt sofer de camion si sunt plecat din tara de 2 luni. In ultima perioada merge foarte greu internetul (chiar daca semnalul indicat este 4g+, 3 liniute de semnal). Videoclipurile merg greu si la calitatea de 240p, la fel si alte aplicatii. Precizez ca am aceasta problema atat in Spania si Franta, cat si in Italia. Setarile de internet au fost facute cele recomandate. Care ar putea fi remedierea problemei?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Problema ar fi la reteaua pe care intri in roaming , conteza ce contract are orange cu retele in care intri pe roaming si ce oferta ai tu de internet in roaming... cam multe chestii relative.
iti recomand sa-ti cumperi o cartela prepay de la o retea internationala care sa fie valabila in tarile pe care le tranzitezi .

Sau achiziția unei noi cartele de la Orange, dacă mai ajungi curând în țară. Dacă nu, o cartelă de la un operator din zonele pe unde îți desfășori activitatea, cum recomandă și colegul.

Aceeasi problema am si eu, facebook, instagram, youtube nu functioneaza se incarca foarte greu, youtubul merge doar pe 240p. Am schimbat si cartela crezand ca este o problema, dar problema persista si nu cred ca este de la retea din moment ce browser-ul merge foarte bine. Sa zicem ca ar fi de la retea ar fi problema doar pe o anumita tara, dar nici in Italia, Austria, Olanda, Germania, Belgia, Franta nu functioneaza. Cand am sunat la call center au zis ca vor da un boost la internet dar nici asa nu functioneaza.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!