Întrebare fară răspuns

Nu mai merge internetul

Nu mai merge inernetul de 2 săptămâni, nici mie nici vecinilor mei, am cartelă prepay, în zonă este o singură antenă, aceasta într-o zi s-a oprit, iar când am avut iar semnal nu a mers internetul aproape deloc, avem o viteză de descărcare de 0,2/0,1 MG/s. Am sesizat operatorilor dar aceștia au spus că au fost probleme dar le-au rezolvat ceea ce nu prea cred.

Răspunsuri

Daca s-au efectuat ceva upgradari majore in retea este posibil fie necesara inlocuirea SIM-ului sau o reconfigurare a profilului de date pentru cartela respectiva.

De regula, dupa efectuarea unor upgrade-uri majore in sistem, foarte multe SIM-uri se "demagnetizeaza" cum spun extrem de multi necunoscatori si trebuie schimbate.

Vitezele alea sunt pe 3G sau pe 4G? Problemele sunt doar pe partea de date sau si pe partea de voce? Telefonul selecteaza autmat reteaua sau o selectezi tu, manual?

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

@Gigell, ne poți spune, te rog, în ce zonă/ localitate ești?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!