Întrebare fară răspuns

Casio G-SQUAD Pro GSW-H1000 Smartwatch cu Wear OS

Legendara serie de ceasuri G-Shock de la Casio are acum un nou membru din gama smartwatch. Numit G-SQUAD Pro GSW-H1000, noul model de G-Shock vine echipat cu sistemul Wear OS de la Google, însă adoptă un design de ceas inteligent cu două ecrane suprapuse, oferind funcționalitate de bază, chiar și atunci când funcțiile smart ale ceasului sunt oprite.

 

 

Avem la suprafață un display monocrom care arată informațiile de bază ale unui ceas de mână digital, amplasat deasupra unui ecran OLED de 1,2” cu rezoluție de 360 x 360 pixeli. Astfel, nu ești dependent de bateria componentei smart pentru a putea verifica ora exactă.

 

În timp ce pentru partea de Wear OS, noul G-Shock G-SQUAD PRO de la Casio promite o zi de utilizare normală, pentru partea monocromă, autonomia poate să atingă 30 de zile de utilizare.

 

Ca si specificatii hardware Casio G-SQUAD Pro GSW-H1000 se lauda cu:

  • GPS
  • Altimetru
  • Bluetooth 4,2
  • 1 GB memorie RAM
  • chipset Snapdragon Wear 3100

 

Casio se concentrează însă pe faptul că acesta este un smartwatch din seria G-Shock și că vine cu o construcție demnă de acest nume. Vorbim despre o carcasă exterioară realizată din metal și poliuretan și titan, rezistentă la șocuri și care permite o rezistență la apă de 200m adâncime.

 

Acest model este prezentat drept un ceas inteligent pentru cei care adoptă un stil de viață activ, inclusiv în rândul celor care practică sporturi extreme, sau fac drumeții pe munte.

 

Casio G-Shock G-SQUAD PROGSW-H1000 va intra în oferta magazinelor la prețul de 699 dolari americani, un preț semnificativ mai mare decât al altor ceasuri cu Wear OS de pe piață.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/smartwatch/casio-anunta-gsw-...

 

Desi nu sunt fan ceasuri - fie ele smart sau clasice - acest model chiar imi place. Un ceas barbatesc, din categoria harcore dar se potriveste atat la o tinuta sport, cat si la o tinuta casual sau la o tinuta streetwear.

 

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Niciun răspuns

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!