Întrebare fară răspuns

Orange TV Go nu functioneaza pe alte dispozitive!

Orange TV Go nu functioneaza pe alte dispozitive
de ex. pe laptop canalele sunt blocate si apare mesajul: ´´canalul nu face parte din lista ta!´´
pe ipad, iphone apare mesajul: ´´nu poate fi difuzat´´.
iar asta se intampla de cateva zile de cand au facut ei ceva modificare la abonament!
cateva zile am luat legatura cu serviciul clienti, am pierdut multe ore la telefon, dar nu s-a rezolvat aceasta problema!
sunt incompetenti si te tine in fir la telefon la fiecare apel cate o ora, sau spun ca te vor apela ei mai tarziu, dar nu te apeleaza niciodata, nu-i intereseaza de problema ta!

dorul11
dorul11

dorul11

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
dorul11
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
De câte ori am semnalat aici o disfuncționalitate a acestui serviciu, am fost apelat de fiecare dată de către un consultant de la Departamentul Tehnic cu ajutorul căruia am reușit să rezolv problemele. E destul de adevărat că acest lucru nu s-a întâmplat în weekend, dar important este rezultatul.
Sper să se întâmple și la tine acest lucru!
Baftă!

Orange TV Go functioneaza foarte bine pe alte dispozitive cum ar fi TV 4K Android ,laptop sau telefon.La mine merge bine pe tot ce am enumerat mai sus.

@dorul11, am trimis situația ta spre verificare colegilor noștri de la departamentul tehnic.
Și, pentru că avem nevoie de mai multe detalii de la tine, ți-am trimis un mesaj privat pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate. Așteptăm răspunsul tău prin reply la acel e-mail. Mulțumim.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!