Întrebare fară răspuns

Semnal Galaxy A51 5G

Dintre posesorii de Galaxy A51 5G, a prins cineva semnal 5G in Bucuresti? Eu unul, nu l-am vazut vreodata, nici cu A51-ul meu, (nu e cumparat de la Orange), nici cu A42-ul sotiei (asta e cumparat de la Orange).
Referitor la update android 11, A42-ul l-a primit deja, al meu A51, inca nu.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Daca telefonul nu este achizitionat din reteaua #1, o sa primesti clasicul raspuns in limbaj de esenta tare: "nu putem garanta functionarea serviciului pe terminale care nu sunt comercializate de Orange Romania"

Un fel de "hai sa te vedem cum mergi din spate"

Plus ca la ora actuala, in Romania, nu exista un cadru legal care sa reglementeze implementarea si functionarea spectrului 5G. Prin urmare, nu stiu ce asteptari aveti voi, posesorii de terminale 5G + abonamente 5G de la acest serviciu!

Multumesc ptr. raspuns si...NU...nu am asteptari astronomice in ce priveste 5G. Dar, totusi, speram ca macar in centrul Bucurestiului, unde cica e...mama lu' 5G... sa gasesc macar o liniuta mica de 5G. Dar m-am linistit. Iar legat de telefon, atata timp cat indeplineste toate cerintele de retea, frecvente s.a.m.d. ar trebui sa functioneze decent in orice retea.

Teoretic da, pentru ca de aia exista standarde in domeniu.

Practic..... traim in Romania si ne comportam aka tratam clientii ca atare "nu putem garanta functionarea serviciului pe terminale care nu sunt comercializate de Orange Romania"

Ai abonament smart 15? Telefonul știe doar banda N78, teoretic trebuia să prinzi cu layerul B20. Probabil că sunt prioritate B3 și B7 și atunci se leagă mai greu la 5G.

Da...Smart 15. Acum, dupa ce m-am mai documentat, am vazut ca Samsung din categoria midrange, sta mai prost la frecvente decat alte marci cotate mai slab.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!