Întrebare fară răspuns

Huawei H122 - noul CPE 5G oferit de Orange Romania

In urma cu cateva zile, Orange a adus la comercializare un nou router 5G de la Huawei, se poate gasi aici: https://www.orange.ro/magazin-online/modemuri/huawei-h122...

E un pas mare inainte spre a avea un CPE de calitate si cu specificatii superioare. Ma gandesc ca intr-un viitor nu prea indepartat sa pun si eu mana pe unul.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Aștept cu interes să-mi achiziționez acest dispozitiv! Doar că mai trebuie să avem și acoperire 5g decentă, lucru ce nu știu când se va întâmpla. Totuși, e un mare pas în față!

La momentul de fata achizitia unui astfel de dispozitiv devine cheltuiala si nu investitie.

In momentul in care vom avea un cadrul legal pentru 5G, dublat de o acoperie decenta in zonele urbane, pretul acestui Huawei H122 va scadea cu cel putin 30%.

Pe 4G+ exista deja Huawei B525 cu rezultate foarte bune. Probabil că acoperirea 5G urbana va fi mai extinsă ca 4G, prin banda N1. În rural probabil vor pune pe 700 MHz.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!