Întrebare fară răspuns

Cum pot sa primesc codul de confirmare daca am abonamentul suspendat

Bună.

Am o problema va rog sa ma ajutați.
Sunt stabilită la moment in Dubai, contul meu de Instagram îmi este blocat, ca să-l dezblochez îmi trebuie codul de confirmare care este legat cu numărul meu moldovenesc.

Așa cum sunt de doua luni stabilită in Emirate, mi-am suspendat numărul. Cum aș putea sa-mi reactivez numărul și sa primesc codul de confirmare?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Da, e conectat cu numărul de telefon.
Mi-am reactivat numărul dar e activ doar in Republica Moldova.
Ca să-l pot folosi și in Dubai am nevoie de rooming dar habar nu am cum aș putea sa-mi activez funcția rooming fiind la 5000km distanța.

Cea mai buna varianta ar fi sa rogi pe cineva de acasă, dacă are acces la respectiva cartela , sa iti activeze Roamingul. Ar mai fi varianta sa folosești My Orange, presupun ca exista și pe Moldova. De obicei din aceasta aplicație poți sa faci cam orice setare îți dorești.

Am incercat, am descarcat aplicația, fără 3-4g și număr activ nu o pot folosi.

Nu pot sa rog pe cineva pentru cartela o am cu in telefon.

Și am dat mesaje pe email, chat, messeger, nimeni nu mi-a dat nici un răspuns!(

@Lore03: Bun venit în Comunitate. Întrucât înțeleg că te”doare” problema deblocării contului de Instagram (nu a suspendării numărului de Orange), cu siguranță, așa cum îți sugera și @YoanaD, deblochează instagram-ul prin alternativa EMAIL sau username asociat (nu telefon). Cu sigurantă vei reuși.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!