Întrebare fară răspuns

Mai exista bonusuri in afara de cel cu felicitarile?

Internet am foarte puțin, nu îmi ajunge. Deja am folosit felicitarile și tot nu îmi ajunge. Exista alte bonusuri? Deja am trimis 5 persoane.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Folosesc cartela prepay, sunt nevoită sa incarc de 2 ori pe luna pentru a putea folosi internet, cursurile online la fac cu acest internet și sunt nevoită sa accesez internetul.

Daca reteaua #1 ar fi avut caracter si o farmana de empatie pentru elevi care invata online, ar fi sustinut acest demers prin oferirea de trafic gratuit necontorizat in cadrul platformelor de e-learning agreate de Ministerul Educației.

Cat timp utilizatorul are o optiune prepay sau abonament care includ si trafic de internet, volumul de date efectuat prin accesarea platformelor de e-learning sa nu scada din pachetul de date inclus in optiunea prepay / abonament.

Doar ca pentru voi, reteaua #1, este mai important sa sustineti traficul efectuat in retelele de social media decat cel efectuat in platformele de e-learning si vanzarea de tablete Vonino 3G cu 1GB RAM, la suprapret in zone in care utiizarea acestora este inutila.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!