anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mai exista bonusuri in afara de cel cu felicitarile?

Ioana_Bîgu
Începător
Internet am foarte puțin, nu îmi ajunge. Deja am folosit felicitarile și tot nu îmi ajunge. Exista alte bonusuri? Deja am trimis 5 persoane.
3 Răspunsuri 3

DanielaH
Moderator
@Ioana, bun venit în Comunitate! Înțeleg ca ai o cartelă PrePay, așa este? Ce opțiune utilizezi?

Ioana_Bîgu
Începător
Folosesc cartela prepay, sunt nevoită sa incarc de 2 ori pe luna pentru a putea folosi internet, cursurile online la fac cu acest internet și sunt nevoită sa accesez internetul.

FaraUnID
Campion certificat
Daca reteaua #1 ar fi avut caracter si o farmana de empatie pentru elevi care invata online, ar fi sustinut acest demers prin oferirea de trafic gratuit necontorizat in cadrul platformelor de e-learning agreate de Ministerul Educației. Cat timp utilizatorul are o optiune prepay sau abonament care includ si trafic de internet, volumul de date efectuat prin accesarea platformelor de e-learning sa nu scada din pachetul de date inclus in optiunea prepay / abonament. Doar ca pentru voi, reteaua #1, este mai important sa sustineti traficul efectuat in retelele de social media decat cel efectuat in platformele de e-learning si vanzarea de tablete Vonino 3G cu 1GB RAM, la suprapret in zone in care utiizarea acestora este inutila.