Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Campania "Vreau un Samsung potrivit pentru mine"

Salut tuturor!

În urmă cu câteva zile s-a lansat campania "Vreau un Samsung potrivit pentru mine".

 

Aveți reduceri de până la 270 euro la telefoanele Samsung și de până la 41% la televizoarele, accesoriile, tabletele și obiectele conectate incluse în campanie.

 

Campania este exclusiv online și este valabilă până pe 15 aprilie, în limita stocului.

 

Aici aveți mai multe informații, inclusiv Termeni și Condiții.

 

Ce părere aveți? Doriți să cumpărați un produs Samsung în această perioadă?

Răspunsuri

Frumoasă campanie, interesantă chiar, dar din păcate nu este surprinzătoare. Posibil să caut un samsung dar cu vreo 30-40% mai ieftin la alți retaileri. Același produs are câștig de cauză la comerciantul care vinde mai ieftin.E legea.... comerțului.

Buna dimineata,interesanta oferta.Eu as fi vrut un S10 simplu sau S20 simplu,din pacate am gasit S10 Plus...si S10 reconditionat.Am observat ca Orange au in oferta lor si telefoane reconditionate...hm,pe mine nu ma tenteaza,as prefera totusi unul nou nout,cel reconditionat nu imi ofera o garantie prea buna...desigur doar o parere personala.O saptaman buna tuturor si noroc in gasirea produsului dorit in oferta.Vom vedea daca e prima si ultima oferta de telefoane Samsung.Poate vom avea o surpriza si cu Huawei...cine stie.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!