Întrebare fară răspuns

Probleme Semnal - Aleea Jupiter Suceava

Buna ziua ! M-am mutat de curand pe Aleea Jupiter Nr. 14 si vreau sa sesizez ca semnalul este foarte prost atat in locatie cat si in afara ei in aceasi zona. Am inteles de la mai mult persoane ca exista o problema de mai mult timp in aceasta zona si as dori sa stiu daca se poate face ceva in acest sens.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@RonnyRelu, bun venit în Comunitate!
Ne pare rău pentru problema descrisă de tine. Vom verifica cu colegii noștri de la departamentul tehnic care este situația în zona respectivă și vom reveni.

Salutare!
Te sfătuiesc ca, temporar, să folosești funcția apel wifi, dacă ai net fix cu ruter și un telefon compatibil cu această tehnologie!
Ai detalii pe aici:

https://www.orange.ro/servicii/apel-wifi/
Sper să se rezolve!

@RonnyRelu, în zona ta nu avem semnalat niciun incident de rețea. Pentru o verificare mai amănunțită mai avem nevoie de câteva detalii de la tine - este vorba despre semnalul de voce sau de date? Sau ambele? Te conectezi pe 3G/ 4G? Poți atașa aici câteva teste de viteză? Mulțumim.

Este un bloc nou si de aceea probabil nu au fost sesizari pana acum. Am semnal 4G in principiu dar merge foarte greu internetul. Insa cea mai mare problema o reprezinta semnalul de voce.

Pentru a nu mai întâmpina dificultăți pe partea de voce, colegii noștri îți recomandă dezactivarea VoLTE (Configurări/ Conexiune Celulară/ Date și voce/ VoLTE dezactivat). Ar trebui să nu mai apară în acest fel nici întreruperi, nici pasaje lipsă de convorbire. Prin dezactivarea VoLTE te vei conecta pe date pe 4G, iar pe voce prin 3G. Te așteptăm cu feedback și vești bune în Comunitate după ce testezi și această variantă.

 

Referitor la extinderea rețelei, există planuri de îmbunătățire în zonă, însă acestea depind și de alți factori care nu țin doar de Orange (ex. autorizații de la instituțiile statului, negocierea contractelor de închiriere a terenurilor, achiziția și livrarea echipamentelor de la producători etc.). Prin urmare nu avem în acest moment un termen exact de implementare, dar te asigurăm că se depun eforturi în acest sens.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!