Întrebare fară răspuns

Relocare servicii internet si televiziune

Salutare comunitate !
De curiozitate,vrei sa iti muti serviciile internet si televiziune in alt oras, descoperi faptul ca orange nu are acoperire si nu poate asigura serviciile la locatia respectiva. Logic, cred ca ar fi, o reziliere a contractului, intrucat nu pot fi asigurate serviciile. In schimb, te trezesti ca ti se spune ca acel contract nu poate fi reziliat decat daca fac dovada faptului ca am vandut proprietatea din orasul din care mă mut, iar daca nu pot face dovada, nu am decat sa achit serviciile in continuare, chiar daca nu mai stau in acel oras. Mi se pare absurd. Ați întâlnit situații similare ? Dacă da, cum ați procedat.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
14 / 100
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Mai ai un topic pe acceasi tema aici https://comunitate.orange.ro/questions/2567611-relocare-servicii-orange-love , topic deschis in urma cu 3 luni si unde ai primit un raspuns marcat ca SOLUTIE ORANGE.

In tot acest timp de 3 luni, nu te-ai lamurit cum sta treaba si nici nu ai reusit sa ajungeti la un numitor comun ?!?!?!?

Îți înregistrezi documentele de la noua adresă, inclusiv în My Orange și nu cred că mai sunt probleme. Nu ești de vină că nu au acoperire și asta este!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!