Întrebare fară răspuns

Care e motivul reducerii perioadei de valabilitate a cartelelor reincarcate de la partenerii orange?

Vreau sa stiu si eu care e motivul reducerii perioadei de valabilitate 27 de zile PA fata de 30 zile PA a cartelelor reincarcate de la partenerii orange si de ce acesti parteneri nu afiseaza pe site acest lucru. Mie mi se pare ceva inselator motiv pentru care am sa renunt la serviciile voastre. Plus perioada scade dar pretul ramane la fel. Tin sa va multumesc in acest sens, dati dovada de un foarte mare respect fata de clientii vostri si ii rasplatiti numai cu surprize placute.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Din cate stiu, nu e doar la partenerii Orange. Si nu e o chestie noua.

Ai un topic similar aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2624810-perioada-valabilitate-reincarcarea-cartelei-prepay

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Din ratiuni de bizniz.

In momentul care transformi luna din 30 in 27 de zile, in decursul unui an calendaristic mai castigi 1 luna.

Daca luam in calcul numarul de utilizatori care reincarca lunar x o valoare medie de 6 euro / reincarcare = bu$$$nie$$$

#FoameDeBani si Reteaua #1

Da foamea de bani o inteleg dar dpdv biznis cum spui tu din 1000 de clienti care sunt sa zicem ca 10 la suta renunta la cartele si se porteaza la D..i din motiv +altele poi foamea de bani s-ar transforma in foame reala

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2

Si replay tipului cu nu e doar la parteneri sa se abtina daca nu stie.
Asta e mesajul primit de la cei de la orange: Salut! Incepand cu 11.02.2021 optiunea ta de 5 euro va fi valabila 28 zile. Daca vrei sa pastrezi valabilitatea de 30 zile dupa aceasta data, reincarca sau activeaza optiunea din My Orange: http://oran.ge/ReincarcaOnline sau de pe un abonament Orange.
In my orange ai nevoie de card iar eu n-am incredere in platforma orange, si 2 cei care au abonament nu stiu sa tranfere credit. Vorbesc de cunoscutii mei, aparent e mai complicat ca pe vremuri din motive de securitate cica. Deci multumesc mult celor de la orage dar v-am cam parasit.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!