Întrebare cu răspuns(uri)

Am un abonament ME 8 cu min. internationale incluse, mai trebuie sa activez serviciul international?

Am un abonament ME 8 cu min. internationale incluse, mai trebuie sa activez serviciul international? Cand vreau sa sun un nr. din Spania primesc mesaj ,,momentan accesul la acest nr. este restrictionat.''

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Am rezolvat, aveam dezactivata optiunea ,,apeluri internationale" pe care am activat-o din My Orange, sectiunea ,,roaming si international", fara de care nu poti apela in strainatate din România. Multumesc oricum pentru pareri.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut, jova06.
Ești în România și încerci să apelezi un număr din Spania sau ești în afara țării?
Care este prefixul folosit pentru numărul apelat?

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Prefixul folosit este 3464, dar vreau sa stiu daca se poate apela fara serviciul international activat. Multumesc mult pentru ajutor.

Eu nu stiu sa trebuiasca sa activezi tu ceva... Adica, atata timp cat ai minute internationale, ar cam trebui sa ai si serviciul activat, nu? :)) Cel putin asa zice logica mea.

Cat despre acel mesaj, se poate sa fie unul standard, cand userul are telefonul inchis. Am mai patit si eu sa sun si sa-mi spuna ca numarul nu e corect. :)) Doar ca exemplu. Cu toate ca numarul este corect, e acelasi numar, e salvat in agenda (deci excludem din start posibilitatea tastarii unui numar gresit), si atunci cand telefonul e deschis, se poate si apela fara probleme. Deci tind sa cred ca problema nu e la tine. Se poate sa fie ceva specific cu acel numar totusi.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Ai mai apelat international? A functionat?
Ai mai apelar numarul respectiv? A functionat?

Accesul catre anumite destinatii poate fi restrictionat accidental si din setarile telefonului tau. Spre exemplu sa nu poti apela decat numerele din agenda sau sa nu poti apela numere internationale.

O alta varianta ar ca ca numarul apelat de tine sa fie unul cu format special aka numar scurt de tipul numerelor de telefon apartinand companiilor de taxi, livrari la domiciliu, diverse servicii premium, jocuri, conursuri, etc. In principiu aceste numere de telefon se pot apela doar de pe teritoriul tarii respective.

Am rezolvat, aveam dezactivata optiunea ,,apeluri internationale" pe care am activat-o din My Orange, sectiunea ,,roaming si international", fara de care nu poti apela in strainatate din România. Multumesc oricum pentru pareri.

@jova06, ne bucurăm că ai rezolvat și mulțumim pentru feedback.
Vom marca noi răspunsul tău ca soluție pentru a fi de ajutor și celorlalți membri.
Te mai așteptăm în Comunitate.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!