Întrebare fară răspuns

Ce telefon Samsung cu cea mai buna camera imi recomandati pana in 1500 lei?

Bună ziua.
Ce telefon Samsung îmi poate recomanda cineva până în 1500 de lei cu cea mai bună cameră?
As vrea o prelungire de abonament si mai mult sunt interesat de cameră, restul aplicatiilor necesare le gasesc in magazin.
Mulțumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! De pe site-ul Orange, poți să compari până la 3 telefoane de același buget aproximativ, din care sa îți dai seama care are cea mai buna camera.

Multum3sc.Am pus această întrebare deoarece mai la toate telefoanele scrie detaliat multe si mărunte dar utilizatorul să nu fie multumit în totalitate despre rezultatele obținute ( de cameră) în acest caz, cu toate că detaliile par atrăgătoare.
Va multumesc.

Daca vrei un telefon in jurul sumei de 1500 lei - pret standard - care sa scoata poze decente, orienteaza-te spre un Huawei P40 Lite 5G (fara Google) sau catre un Xiaomi Mi 10T Lite 5G.

Pe langa faptul ca sunt printre cele mai bune telefoane din zona de mid-range pe partea de camera, gratie constructiei au un aspect de entry premium si sunt vandute la pretul corect.

Daca vorbim de o prelungire de abonament, daca reuseti sa scoti un Huawei P30 Pro (are Google) in jurul sumei de 1500 lei, just go for it! Desi este un model ceva mai vechi, Huawei P30 Pro este telefonul care a stabilit noi standarde in materie de fotografie cu telefonul mobil, si probabil ca va primi upgrade la Android.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!