Întrebare cu răspuns(uri)

Tableta Samsung Galaxy Tab S5e suporta number share?

Bună ziua, am și eu o tableta samsung galaxy tab S5e (2019) și voiam sa știu dacă suporta number share, deoarece am fost astăzi în Orange Shop din Galați și mi-au spus ca nu merge, cu toate ca n-am văzut sa fi verificat ceva. Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut @mario_3,
‏‏‎ ‎
Modelul Samsung Galaxy Tab S5e 2019 suporta doar Nano-SIM, funcția de eSIM ce permite activarea Number Share NU este disponibila pe acest model, prin urmare NU poți activa nici Number Share.
Informația a fost verificata cu Samsung Romania si de altfel am întrebat, iar momentan nu au in portofoliu o tableta cu eSIM.
Din păcate, reprezentanții din Orange Shop Galați ti-au oferit informații corecte.
Îmi pare rău ca ai primit informații eronate de la colegii de mai sus!
‏‏‎ ‎
Daca te-a ajutat acest răspuns nu uita sa apeși ❤ sau sa il marchezi ca soluție.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Rafael.helper nu inca n-am găsit, dar atunci cum pot activa number share doar prin esim dacă mi se dezactivează cartela de pe telefonul principal la activarea esimului pe dispozitivul secundar?

@mario_3, la activare eSIM pe un telefon se dezactivează cartela SIM fizica. La activare eSIM pe un dispozitiv secundar nu se va dezactiva eSIM pe telefonul tau. Poți activa Number Share pe maxim 4 dispozitive secundare asociate unui număr principal.
Sper ca totul este clar, iar daca mai ai întrebări poți revenii oricând cu un nou comentariu.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!