Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Probleme Orange Tv prin fibra de la Telekom

Buna seara! Stie cineva ceva despre vreo defectiune technica in zona Dej, jud. Cluj? Nu merge tv de mai bine de 2 ore. Multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare! La mine a fost și este ok tv-ul.și netul, la Pitești. Sper că s-a remediat deja și la dumneavoastră. Oricum, tv-ul cred că este încă administrat de Telekom, dar sigur că asta nu poate fi o scuză!

Salut @Szabolcs,
‏‏‎ ‎
Pentru a afla daca exista o defecțiune sau daca vrei sa sesizezi ca un serviciu nu este functional trebuie sa iei legătura cu Orange prin apel, chat sau mesaj din secțiunea de contact: https://www.orange.ro/contact/

Inainte de a veni cu raspunsuri clasice de genul "sa iei legătura cu Orange prin apel, chat sau mesaj din secțiunea de contact: https://www.orange.ro/contact/"; sau "sesizare la serviciul.clienti@orange.ro, pentru că trebuie să găsească cei de la Departamentul Tehnic o soluție"

DA, aseara au fot ceva probleme cu semnalul TV pe infrastructuta Telekom pentru ca si pe IPTV am intampinat ceva erori in a viziona extrem de multe canale TV. Nu a durat foarte mult (cel putin in cazul meu) pana la remediere, dar DA au fost ceva probleme cu Telekom.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Pana la urma sa rezolvat pe la ora 23.00. Am vrut sa fac sesizare, am stat la telefon vreo 20 de minute si nu mi a raspuns nimeni.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!