Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Probleme Orange Tv prin fibra de la Telekom

Buna seara! Stie cineva ceva despre vreo defectiune technica in zona Dej, jud. Cluj? Nu merge tv de mai bine de 2 ore. Multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare! La mine a fost și este ok tv-ul.și netul, la Pitești. Sper că s-a remediat deja și la dumneavoastră. Oricum, tv-ul cred că este încă administrat de Telekom, dar sigur că asta nu poate fi o scuză!

Salut @Szabolcs,
‏‏‎ ‎
Pentru a afla daca exista o defecțiune sau daca vrei sa sesizezi ca un serviciu nu este functional trebuie sa iei legătura cu Orange prin apel, chat sau mesaj din secțiunea de contact: https://www.orange.ro/contact/

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Inainte de a veni cu raspunsuri clasice de genul "sa iei legătura cu Orange prin apel, chat sau mesaj din secțiunea de contact: https://www.orange.ro/contact/"; sau "sesizare la serviciul.clienti@orange.ro, pentru că trebuie să găsească cei de la Departamentul Tehnic o soluție"

DA, aseara au fot ceva probleme cu semnalul TV pe infrastructuta Telekom pentru ca si pe IPTV am intampinat ceva erori in a viziona extrem de multe canale TV. Nu a durat foarte mult (cel putin in cazul meu) pana la remediere, dar DA au fost ceva probleme cu Telekom.

Pana la urma sa rezolvat pe la ora 23.00. Am vrut sa fac sesizare, am stat la telefon vreo 20 de minute si nu mi a raspuns nimeni.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!