Întrebare cu răspuns(uri)

Cost suplimentar nejustificat

Am făcut ieri un apel in regim conferința. Eu și încă o persoană suntem pe Orange iar cealaltă pe Telekom. Aseara am intrat pe my Orange și am descoperit că am fost suplimentar 18€ din cauza ,,min nationale pe fix". Oare de ce este acest cost suplimentar nejustificat in opinia mea?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut @Iuliu Paltinean,

Poti afla de unde vine acel cost sunând la 300 dar cel mai probabil a fost taxat apelul de tip conferința. La Orange apelurile de tip conferința cu alte numere din afara rețelei se taxează standard fara a consuma din minutele naționale.
Daca tu ai efectuat apelul catre numărul de Telekom sau daca tu l-ai adaugat in conferința, acel apel a fost taxat standard si de aici costul spus de tine.
Pentru mai multe detalii poti verifica si acest topic: https://comunitate.orange.ro/questions/2404899-voteaza-doresti-apelul-tip-conferinta-numere-afara-retelei-orange-gratuit

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!