Întrebare fară răspuns

Tentativa frauda Davidson Nigeria ukraine

Tentativa frauda Davidson. Pay pal olx. Sa vedeți pana unde poate sa meargă acești ecscroci. Am primit email de la Interpol :)))) adică de la ei bine-nțeles

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Nu ești primul caruia i se întâmplă. Am trecut și eu prin asta, nu am pus botul, dar am citit diverse știri cu oameni care au fost înșelați. Este important ca oamenii să știe să se uite după erori gramaticale in redactare.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Adaugate la "Spam" nu te vor mai deranja. Oricum, este o incercare copilărească. Am văzut amatori mai profesioniști în creativitate. Pe aceia îi apreciam pentru originalitate. Măcar documentele să pară autentice, nu doar niste traduceri de amator inexistente în mod oficial.

:))) Am ras copios. Chestia asta miroase a inselaciune de pe Marte. Totul e sa nu ai nasul infundat. Dar cred ca si infundat daca e, tot te ustura ochii. :)) Sunt niste date personale (email, IBAN...etc) in ultimul screenshot. Nu stiu daca e intended.

Oricum, bine de stiut. Mersi frumos! :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Da, pentru ca s-a raspuns deja la topic. In momentul ala, mesajul initial intra in "freeze mode" si poate fi editat doar de catre un moderator/admin.

Mersi frumos, Daniela! :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Astia care trimit astfel de mesaje si initiaza discutiile de acest gen sunt niste "iepuri" (n.b. in limbaj de specialitate) sau carne de tun pentru adevaratii "rechini".

Chiar zilele trecute a rulat pe, National Geographic, un episod din Ilegal cu Mariana van Zeller, episod in care erau descrise aprofundat aceste metode de inselaciune: De unde sunt initiate, de unde au baza de date, cum aleg victimile, modul de operare, etc.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!