Întrebare fară răspuns

De ce măriți abonamentele fără acordul părților?

Bună ziua. Cum este posibil să măriți abonamentele fără acordul părților???
Am avut o discuție telefonică cu operatoarea și am precizat că vreau să reziliez contractele Fun 7, Fun 8!!! dacă nu primesc o ofertă avantajoasă Nu am mai fost contactat !!! Peste noapte s-au transformat în Fun 8 și Fun 9!?!! Nu mi-am dat acordul!!!!
Regret, dar dezamăgiți tot mai mult!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Obed Lasa ca si-au dat altii acrodul in numele tau.

Adica omuletii din programul Customer Voice care participa la diferite sondaje de opinie doar de dragul de a fi platiti si fara a avea un bagaj minim de cunostinte.

Acest omuleti de proximitate, de profesie "participanti la concursuri" au oferit feedback aka idei de imbunatatire, conform caruia doresc notificarile aferente modificarilor de contract se fie incluse in factura si un intr-un act aditional cu numar de inregistrate, datat si semnat.

Multumita acestor omuleti, in reteaua #1, contractele de abonament au fost modificare prin notificare inclusa in factura si nu prin act aditional, asa cum prevede legea.

Din seria modem-ul are router-ul mai bun si telefonul are o camera buna daca vrei o camera buna in buzunar!

Luna trecuta ai inserat #NoapteaCaHotii acele magarii direct in factura si nu prin act aditional.

Cine a fost pe faza si observat tentativa de prosteala pe fata, a avut sansa sa pastreze contractul initial fara ca acele modoficari sa intre in vigoare. Cine nu, s-a trezit cu facturi marite si abonament modificat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!