Întrebare fară răspuns

Iphone 12 Pro Max Precomanda in luna Martie

Buna ziua. Am facut o precomanda la Orange in magazin de un Iphone 12 Pro Max in data de 08-03-2021. Aveti cumva idee cam cand o sa imi ajunga telefonul? Nu am primit nici un fel de notificare de atunci! Multumesc

Răspunsuri

@marialexa18, ne vom interesa la colegii noștri despre statusul livrărilor comenzilor din luna martie.
Spune-ne, te rog, ce model (culoare, capacitate) este iPhone-ul comandat de tine.
Mulțumim.

Sa inteleg ca toti cei care si-au dat precomanda de atata timp de telefonul asta il vor la abonament?
Pentru ca altfel... https://altex.ro/telefon-apple-iphone-12-pro-max-5g-128gb...
Ajunge probabil a doua sau a treia zi, nu peste luni de zile.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

@asradu Apple (ca orice alta companie) ofera prioritate acelor retaileri care genereaza vanzari masive, din motive evidente.

Din moment ce acel telefon se regseste "pe stoc" in oferta magazinelor concurente (n.b. Altex) iar in reteaua #1 trebuie asteptat intre si aproximativ 6 luni pentru a-l primi...... cred ca spune totusi ceva.

A prins cineva o super oferta la precomanda iPhone 12 pro max, ca se asteapta luni de zile? Din cate am observat, mai nou, abonamentele Orange nu ofera cine stie ce reduceri la iPhone-urile procurate la abonament. Singurul avantaj ar fi procurarea telefonului in 24 de rate direct pe factura. Gresesc ceva?

Lucifer
Lucifer

Lucifer

User level
Nivel
2
1088 / 2000
puncte
Custom field 2
Lucifer

Produsele Apple nu au beneficiat de super discount-uri la achizitie impreuna cu abonament. Pe langa acest aspect, de cativa ani buni, reducerile oferite de reteaua #1 din Romania la achizitie de terminal impreuna cu abonament, au devenit o gluma de prost gust.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!