Întrebare fară răspuns

Câștigă 9 telefoane mobile OnePlus cu newsletter-ul YOXO

Abonează-te la newsletter-ul YOXO până pe 31 mai 2021 și poți câștiga unul dintre cele 9 smartphone-uri OnePlus! Click aici pentru a te abona la newsletter-ul YOXO: https://www.yoxo.ro/newsletter 

 

De ce să te abonezi?
1. Afli primul care sunt ofertele YOXO
2. Ești mereu la curent cu update-urile din aplicație sau cu noile funcționalități ale produsului
3. Ne poți ajuta chiar tu să îmbunătățim aplicația dacă ne oferi feedback
4. Poți câștiga premii cool

 

Cum intri în concurs?
Ne lași datele tale în secțiunea dedicată și ești înscris automat în tragerea la sorți. La sfârșitul perioadei de campanie extragem câștigătorii.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@alterego mulțumim mult pentru topic. I-am întrebat pe colegii noștri despre acest concurs și ne-au spus că nu a început încă. Ne cerem scuze, a fost o eroare tehnică și pagina nu trebuia să fie publică.
Vom reveni aici cu un update când va fi live concursul, împreună cu regulamentul. Mulțumim pentru înțelegere.

@MihaelaC deja am aflat că m-au luat alți colegi de la Orange la întrebări și m-au rugat să retrag postarea până când se va lansa campania respectivă :)

@MihaelaC ținând cont că între 1 aprilie și 31 mai 2021 sunt 9 săptămâni și newsletter-ul YOXO oferea 9 premii, nu ar fi trebuit să avem online campania de abonare la newsletter?

@alterego mulțumim pentru reminder.
I-am întrebat din nou pe colegii care se ocupă și mi-au spus că se va lansa campania de abonare la newsletter în data de 12 Aprilie. Atunci vom actualiza și datele campaniei.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!