Întrebare cu răspuns(uri)

2 carduri CI+ in acelasi tv ... Este posibil?

2 carduri CI+ in acelasi tv... Este posibil? Exista tehnic posibilitatea? Sunt client la un alt distribuitor tv si doresc abonament si la Orange tv. Exista vreun adaptor sa pot conecta ambele carduri CI+ in paralel?

Salut! Din pacate nu exista aceasta optiune.
Daca doresti sa folosesti CI Orange, il poti introduce in TV, iar ulterior ai posibilitatea de a-l schimba cu celalalt Card TV, cand vrei sa folosesti un alt operator.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (3)

75%

3 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

75% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nu am văzut niciun model de televizor cu doua CI+.
Și nu văd rostul, să fiu sincer!
Eu te sfătuiesc să alegi un singur distribuitor de programe TV.

Salut! Din pacate nu exista aceasta optiune.
Daca doresti sa folosesti CI Orange, il poti introduce in TV, iar ulterior ai posibilitatea de a-l schimba cu celalalt Card TV, cand vrei sa folosesti un alt operator.

@FNK: Dacă vrei neapărat să conectezi 2 CI+ -uri la TV-ul tău poți merge pe varianta conectării unuia dintre carduri cu un TV BOX HD. Simplu, ușor și fără costuri inutile.

Un operator de CATV cu CI+ și al doilea STB. Tehnic nici nu ai putea pune alternativ CI+, deoarece trebuie de fiecare data să scanezi grila de programe deoarece frecventele nu prea corespund.

@FNK Investeste intr-un Android TV Box (dar sa fie un BOX certificat Google) sau intr-un Smart TV cu Android si, cel putin la nivel teoretic, o sa poti instala pe el aplicatii precum: Telekom, RDS, Focus Sat, Orange, HBO GO, Netflix, Amazon Prime, Disney+, MUBI, etc.

Cred că poți avea varianta a tv online, prin aplicațiile dedicate, pentru că 2 Ci-uri pentru un tv, nu prea se poate. Sau un Ci și un stb de la operatorii respectivi!

DA.... se poate. Iti recomand sa citesti ce s-a scris in urma cu ceva timp pe forum https://comunitate.orange.ro/questions/2435758-modul-abonament-orange-tv-satelit
Din pacate televizoare cu doua CI+ Slot-uri s-au produs in trecut in serie.... de exemplu Grundig (am eu, si il folosesc cu doua CI+ module dintre care unul de la Orange, pe satelit), actualmente sunt doar doi producator dupa cate stiu eu care mai ofera... limitat... televizoare cu doua CI+ Slot-uri. De exemplu e: Panasonic TX-65HXX979 si producatorul de televizoare de lux... Metz. Un adaptor care sa faca dintr-un CI+ slot, doua sloturi nu exista.... inca.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!