Întrebare fară răspuns

Aplicatia Orange TV Go pe Xiaomi Mi Box S

Am doua Mi Box S de la Xiaomi, unul cumparat anul trecut, altul acum. Pe cel de anul trecut am putut sa instalez aplicatia din Google Store, pe cel nou nu mai apare aplicatia in Store. Mentioneza ca aparatele par identice, au acelasi cod de producator. Exista limitari pentru anumite echipmente? Imi puteti recomanda un smart box bun, pe care se poate instala aplicatia Orande Tv Go?
Multumesc

B#07#Cty
B#07#Cty

B#07#Cty

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
B#07#Cty
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu am avut genul asta de gadget-uri, dar daca device-ul ruleaza Android, iar contul de Google pe care esti logat e acelasi pe ambele, poti incerca sa iti redescarci aplicatia din sectiunea Library din Play Store. Presupun ca exista una. Sau vreo sectiune cu aplicatiile deja descarcate pe cont. Poate poti sa o redescarci de acolo.

N-as sti sa-ti spun de ce nu mai apare aplicatia respectiva pe Play Store. Poate sunt versiuni diferite de Android si nu mai e compatibil cu noua versiune...? Nu stiu. Dar poti incerca ce ziceam mai sus. Vezi daca te ajuta.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Dacă ai posibilitatea, descarca aplicatia DRM Info pe ambele dispozitive și vezi cât de identice sunt dpv al permisiunilor.

Cat privește TV GO, o poți descarca din surse externe (eventual back-up) de pe dispozitivul funcțional și instalata manual pe cel nefuncțional.

Salut!
Iti cerem scuze pentru raspunsul intarziat. Colegii din departamentul Tehnic au verificat situatia si ne-au comunicat ca aplicatia este disponibila in Magazinul Play pe dispozitivul Xiaomi Mi Box S. Acestia iti recomanda sa te asiguri ca ai setat dispozitivul cu un cont Google la care ai setata ca tara Romania.

Aplicatiile Orange nu pot fi descarcate de pe conturi Google ale caror tara / market nu este Romania.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!