anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Testează GRATUIT prima lună YOXO

Neaplicabil
Ai o lună YOXO gratis ca să-l testezi https://bit.ly/yoxo-o-luna-gratis și dacă-ți place îl păstrezi, iar dacă nu îți place poți renunța fără nici un fel de obligații înainte de a se scurge luna de gratuitate.
Cum funcționează oferta?
Vei avea prima factură 0 lei. Începând cu a doua lună, dacă decizi să continui pe YOXO, se vor aplica prețurile abonamentelor afișate în acel moment în configuratorul din aplicație.
Bine de știut
Clienții care beneficiază de prima lună gratuită nu vor primi înapoi bani pe netul neconsumat.
Pentru abonamentele YOXO anulate în luna gratuită, nu se oferă nici un fel de compensare.
Ofertă valabilă până pe 21 martie 2021.
11 Răspunsuri 11

FaraUnID
Campion certificat
Sincer, imi e mila de Smart Testerii care au fost nevoiti sa scoata bani din buzunar pentru a teste acest Yoxo https://comunitate.orange.ro/questions/2592343-smart-tester-testeaza-abonamentul-yoxo pentru ca acum sa afle faptul ca au prima luna gratuit. Sau cum ar spune Presedinetle Iohannis: "Ghinion" !

Neaplicabil
@FaraUnID prima lună e gratuită doar pentru noii veniți, cei vechi mai trag un loz în plic.

FaraUnID
Campion certificat
Cam asta era si ideea: Unii au platit pentru a testa, altii vor testa gratuit.

Razvan
#StarMember
Nu sărăcește nimeni că a plătit 19 lei.

FaraUnID
Campion certificat
Discutam e un principiu si nu despre suma in sine.

Razvan
#StarMember
Campania de data trecută a fost cu tombolă, fiecare a accesat în cunoștință de cauză.

FaraUnID
Campion certificat
La tombola respectiva cel putin 50 de testari au platit minim 19 lei in speranta ca vor castiga 1 din cele 3 trotinete electrice. 19 lei x 50 testeri = 950 lei suma minima care a intrat in conturile retelei numarul 1. Daca luam varianta medie de abonament yoxo ar fi 29 lei x 50 testeri = 1450 lei. Plus niste numere de telefon nou activate + cateva cadruri bancare inrolate in aplicatie + cateva date cu cracater personal culese si adaugata in baza de date. Într-adevăr, nu saraceste nimeni pentru 19 lei.......

Razvan
#StarMember
Este irelevant calculul tău.... Oamenii au plătit o taxă ca să se înscrie la tombolă, exact ca la loto, însă ei au beneficiat de servicii mobile de voce și date, practic au primit ceva.

FaraUnID
Campion certificat
Au platit pentru a testa un produs, sub iluzia ca pot castiga un premiu. Intr-o tara civilizata de pe planeta Pamant, acei finalisti primeau un SIM preactivat pentru 30 zile, pentru a putea testa produsul. In Romania insa, reteaua numarul 1, a solicitat bani si date cu carater personal (copie C.I. + datele unui card bancar inrolat in aplicatie) pentru a putea testa produsul. Doar ca, pentru castiga acel premiu, mai intai trebuia sa te califici pe lista scurta de 50 de persoane "privilegiate", denumite pompos Smart Testeri. Adica aceeasi Smart Testeri care ne spun ca un telefon are o camera buna daca vrei o camera buna in buzunar sau faptul ca are o baterie mare care se incarca repede si tine mult. Asta inseamna ca, per total, au fost mai mult de 50 persoane inscrise in prima faza a tombolei. Din acei 50 de finalisti, 3 traiesc cu speranta ca vor castiga ceva. Poate ne spune reteaua numarul 1 cate persoane au fost inscrise, per total, la tragerea la sorti care a desemnat lista scurta de 50 de persoane. Sa vedem cat de relevant este un asemena calcul, in conturile Orange. Toata treaba este matematica pura!

Neaplicabil
Ai o lună YOXO gratis ca să-l testezi https://bit.ly/yoxo-o-luna-gratis și dacă-ți place îl păstrezi, iar dacă nu îți place poți renunța fără nici un fel de obligații înainte de a se scurge luna de gratuitate. Campania s-a prelungit până pe 21 martie 2021.

Neaplicabil
Între 13 - 18 aprilie 2021 poți aplica pentru o lună de testare gratuită a abonamentului YOXO. Detalii aici https://bit.ly/yoxo-o-luna-gratis-kissfm