Întrebare fară răspuns

Probleme internet fix - ping mare si viteza slaba in extern

am ping foarte mare , intern 30 . in jocuri minim 70
plus pierderi de pachete !

viteza slaba in extern . maxim 200 mbps

altii n au asemena probleme . vreun specialist orange pe aici ? locuiesc in Timisoara

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Numai cei de la Departamentul Tehnic te pot ajuta la acest capitol. Eu am de peste 3 ani internet de la Orange și nu am niciodată probleme. RDS-ul pică mai mereu, pentru că îi văd pe unii domni de la ei care repară pe scară la anumite intervale, iar vecinii se vaită că nu știu ce nu le-a funcționat. În concluzie, nu știu cu jocurile cum stă treaba, dar în rest e ok!

Oldschool, vitezele de mai sus sunt pe cablu, nu? Ai vreun router pe retea? Daca da, ce model e? Are capabilitati gigabit? Ai incercat si pe direct?
Verifica de asemenea si conectarea in calculator. La mine era cablul putin scos din locasul lui si aveam probleme similare. Nu la Orange, dar e irelevant. Ideea e sa verifici un pic traseul pana in calculator.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

@arsradu :)))))) ”La mine era cablul putin scos din locasul lui si aveam probleme similare” : Eu stiam că la capitolul <contacte electrice>, nu există jumătăți de măsură. Că ai contacte oxidate (în genul bornei de la bateria auto, delcou, bujoe etc.)... este altceva. Dar la un router, placă de rețea sau switch (ce-o mai fi el), un cablu ”puțin scos” = lipsă conexiune. Nicidecum o scădere a vitezei sau alți posibili paraziți pe fir.

@Flo, si cu toate astea, asta a fost cauza la mine. :) Cablul era un pic iesit din locasul lui. Poate clipsul ala era uzat, poate altceva. N-am idee. Dar aia era cu siguranta problema, si s-a remediat imediat ce am introdus ca lumea cablul la locul lui. De-aia am si mentionat chestia asta, pentru ca nu e un lucru la care sa te gandesti ca ar putea sa-ti creeze probleme.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Asta este viteza mea pe WIFI cu fibra de la Orange. Urmeaza sa imi iau si un laptop sa fac test cu cablu direct sa vad cat va fi. Eu sunt foarte multumit.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!