Întrebare cu răspuns(uri)

Factura mai scumpa...

Buna!
Tatal meu are un abonament de 5 euro si pana acuma platea aproximativ 29 de lei.
A primit urmatorul mesaj: "Salut! Incepand cu 01.03.2021 ai abonamentul fun 8 ......
El nu a facut nici o modificare de abonament.
De ce acuma ii apare la factura suma de 38 de lei? Nu are nici un cost suplimentar, nu foloseste aproape nici un minut si nici macar mesaje. Am verificat asta aici pe site la cronos.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (2)

67%

2 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

67% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Din păcate, văd că se practică din ce în ce mai mult ,,sportul" acesta. În ianuarie a fost la tv satelit, acum la cele de voce mai mici și vedem ce va mai fi.

@radusg: Bun venit în Comunitatea celor de la Orange. Ai două posibilități între care să alegi dacă vrei abonament: Fie solicitare către Serviciul Clienți de revenire la vechiul abonament (asta dacă perioada contractuală nu a expirat), fie să accepți noul abonament (pe care s-ar zice că l-ai acceptat din momentul în care nu ai reacționat în 30 de zile de la primirea înștiințării via SMS pe care rețeaua #1 o practică de câțiva ani.
O a treia alternativă este să treci la PREPAY: fără obligații, fără griji, fără costuri suplimentare și flexibil ca durată atât de plată cât și de utilizare.
Revino pe topic pentru alte detalii sau pentru a ne comunica varianta aleasă (acceptată).

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Ar mai fi varianta portarii. Daca in zona unde domiciliaza tatal tau exista semnal Digi, poti porta numarul la ei pentru acel Digi Optim 2 (n.b. 2 euro / lunar).

Nu vad de ce ai plati 28 lei sau mai nou 38 lei lunar pe un abonament din moment ce tatal tau foloseste doar 1% din resursele alocate.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!