Întrebare fară răspuns

Canale noi in grila Orange TV

Orange Romania a introdus astazi in grila de programe de televiziune posturile A7 TV, EMI TV, Party Mix, Traditional TV, 24 Mix Teleshop, Metropola TV, Cinetube si Mooz Dance HD.

Pozitia canalelor in grila Orange TV este urmatoarea:

  • Cinetube – 714 MHz – pozitia 435
  • 24 Mix Teleshop – 714 MHz – pozitia 628
  • Mooz Dance HD – 594 MHz – pozitia 722
  • Party Mix HD – 698 MHz – pozitia 723
  • Emi TV – 698 MHz – pozitia 724
  • Traditional TV – 698 MHz – pozitia 740

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Asa da :))
Dacă toți operatorii ar avea aceleași posturi, exceptând posturile proprii, unde este cazul, n-ar mai fi atâtea discuții pe tema asta.. ar mai rămâne problema de semnal..

Majoritatea sunt canale din lista must-carry!

Sa nu credeti ca reteaua numarul 1 aduce inovatia pe acest segment sau ca aceeasi retea numarul 1 s-a gandit sa va faca nu-stiu-ce favor.

Mi s-a părut amuzant ca sunt aceleași..
Nu contest importanta inovației, dar, dacă un client are niște preferințe va alege operatorul care i le oferă..

”Daca-i musai... cu plăcere”. Inovație și dărnicie era din partea rețelei no.1 doar dacă astfel de canale nu erau în lista de ”must carry”. Și oricum, nu sunt nici din gama de documentare sau ”generaliste într-o limbă străină”. Sunt doar alte câteva posturi de umplutură menite să acopere un gol lăsat prin eliminarea unora pentru care era necesar să plătești. Adică, pentru comentatori, este ceva care să astupe dorința de a comenta. Lipsește totuși esența din acest sirop, pe scurt e apă de ploaie.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Mai in gluma. mai in serios, noroc de lista must-carry ca se mai introduc posturi TV noi in grila. Ca majoritatea sunt de umplututa..... perfect adevarat.

Mai trist este faptul ca pe la toti cablistii de la noi, pachetul de baza va fi alcatuit in proprortie de peste 90% din canalele incluse in must-carry, adica din canale gratuite obligatorii si pentru care se va percepe un abonament lunar de cca 35 lei.

@reteaua numarul 1 In Orange TV Go cam pe cand acele canale?
Intre ... si aproximativ ... in cel mai scurt timp posibil sau o bagati iar pe aia cu "Grila nu este contractuala si depinde de acordurile inheiate cu furnizorii"

Pe satelit au ramas asa au scos dar nici macar un canal de documentare nu au introdus doar au scumpit abonamentul....Urat din partea lor.....

Tin canale in hd cu audienta 0 iar cele cu audienta buna stau sd.
Puteau macar 2 canale introduce ...Love Nature si Tnt nu aveam pretentii mari....Asta e ...Nu vor...Au scos 4 canale....

Mă gândeam că, pe lângă Love Nature, pe care nici în Orange tv go nu vor să ni-l dea, pot să ne mai dea și HGTV, că tot se laudă cu o prelungire a contractului cu Discovery! Dar e nepăsare generală!

buna ziua ce trebuie sa fac ca sa pot avea in grila noile posturi
tv/Cinetube – 714 MHz – pozitia 435
24 Mix Teleshop – 714 MHz – pozitia 628
Mooz Dance HD – 594 MHz – pozitia 722
Party Mix HD – 698 MHz – pozitia 723
Emi TV – 698 MHz – pozitia 724
Traditional TV – 698 MHz – pozitia 740

Ai incercat o rescanare a grilei?

Personal nu am nici DTH si nici CATV de la Orange, prin urmare nu pot sa-ti spun daca acele canale au fost introduse sau nu in grila. In cazul CATV ar trebui sa le ai in grila, pentru ca in acest caz vorbim de grila Telekom unde acele canale au fost introduse deja.

In principiu nu ar trebui facut nimic din partea clientului final, deoarece acele canale sunt in lista must carry si trebuie introduse in grila fara costruri suplimentare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!