Întrebare fară răspuns

Cand o sa fie disponibil Orange Tv GO si pe sistemul de operare WebOS? (televizoare Smart LG...)

Cand o sa fie disponibil Orange Tv GO si pe sistemul de operare WebOS? (televizoare Smart LG...)

Imi merge perfect pe telefon, pe alt televizor cu android... Doar ca sunt curios daca este in plan, dezvoltarea aplicatie si pentru WebOS sau nu :(

Va multumesc pentru raspuns! O zi cat mai usoara!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Nutzu85, bine ai venit în Comunitatea Orange!
Ne vom interesa la colegii noștri despre disponibilitatea Orange TV Go pe sistemul de operare WebOS și vom reveni cu un răspuns.

Cred ca aceeasi intrebare este valabila si in cazul posesorilor de Philips si al lor Saphi OS.

Din moment ce reteaua numarul 1 a investit "masiv" in propria tigaie Orange TV GO BOX, ceva ma face sa cred ca nu se vor mai deranja sa acopere si alte platforme.

Plus ca avem in ecuatie si fuziunea cu Telekom cand vor trebui unificate platforma Telekom cu platforma Orange si migrarea conturilor.

Salut, Nutzu85!
Iti multumim foarte mult pentru sugentia ta pe care am transmis-o mai departe colegilor nostri. Din pacate, ei ne-au comunicat ca nu avem in acest moment un termen in acest sens.
Orange va anunta pe site https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/tv-go... atunci cand se vor lansa noi aplicatii Orange TV Go compatibile cu alte modele de televizoare de tip Smart.

Iti dorim o zi cat mai placuta!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!