Întrebare fară răspuns

Cand o sa fie disponibil Orange Tv GO si pe sistemul de operare WebOS? (televizoare Smart LG...)

Cand o sa fie disponibil Orange Tv GO si pe sistemul de operare WebOS? (televizoare Smart LG...)

Imi merge perfect pe telefon, pe alt televizor cu android... Doar ca sunt curios daca este in plan, dezvoltarea aplicatie si pentru WebOS sau nu :(

Va multumesc pentru raspuns! O zi cat mai usoara!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Nutzu85, bine ai venit în Comunitatea Orange!
Ne vom interesa la colegii noștri despre disponibilitatea Orange TV Go pe sistemul de operare WebOS și vom reveni cu un răspuns.

Cred ca aceeasi intrebare este valabila si in cazul posesorilor de Philips si al lor Saphi OS.

Din moment ce reteaua numarul 1 a investit "masiv" in propria tigaie Orange TV GO BOX, ceva ma face sa cred ca nu se vor mai deranja sa acopere si alte platforme.

Plus ca avem in ecuatie si fuziunea cu Telekom cand vor trebui unificate platforma Telekom cu platforma Orange si migrarea conturilor.

Salut, Nutzu85!
Iti multumim foarte mult pentru sugentia ta pe care am transmis-o mai departe colegilor nostri. Din pacate, ei ne-au comunicat ca nu avem in acest moment un termen in acest sens.
Orange va anunta pe site https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/tv-go... atunci cand se vor lansa noi aplicatii Orange TV Go compatibile cu alte modele de televizoare de tip Smart.

Iti dorim o zi cat mai placuta!

Mulțumesc, am încercat dar nu reușesc sa ma loghez de pe TV și oricum nu asta e soluția pe care trebuie sa o dea Orange, nu poți sa stai mereu sa te loghezi, eu am canale pe care le pot vedea doar în aplicație, tip canalul Tlc. Pana ma loghez se termina programul. Sa speram ca vor face ceva util dacă tot plătim în plus sa vedem canale care erau în grila și le-au scos.

Te inteleg, stiu ca e aiurea sa ne logam de fiecare data, pt ca acel Navigator nu are optiunea de a retine datele de logare, dar, daca exista o alternativa, ne folosim de ea, Problema nu tine doar de Orange, ci si de LG si de sistemul sau de operare.

Mulțumesc pentru răspuns, dar partenerul meu cu aplicația de la DIGI se conectează f. rapid și nu e nici o problema cu TV sau cu sistemul de operare al TV-ului.

Are aplicația Digi online pe tv LG? Atunci ai putea și tu să faci același lucru, sa intri in aplicația Digi online, de pe contul partenerului, că se poate. O să caut și eu aplicația Digi Online, sa vad daca o găsesc în lista de aplicații a LG ului meu...
Dar eu nu înțeleg de ce vrei prin aplicație sa vezi posturile și nu la televizor direct prin antenă?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!