Întrebare fară răspuns

Care este varianta preferata de a accesa meniul orange.ro (pe desktop)?

Salut tuturor!

Colegii de la online vor face în perioada următoare niște modificări pe meniul din orange.ro (varianta desktop) și au nevoie și de ajutorul nostru.

 

Vă invităm să ne spuneți care este varianta voastră preferată de a accesa meniul (pe desktop) și de ce preferați varianta respectivă:

- meniul să se deschidă la click (așa cum este acum https://www.orange.ro/)

- meniul să se deschidă la mouse over (când trecem cu mouse-ul peste, fără a da click - aici este un test ca să vedeți cum ar funcționa: https://www.orange.ro//test/menu-blank)

 

Vom răsplăti feedback-ul vostru cu un badge special pe care îl vom debloca la finalul lunii Februarie.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 3 din 3

Meniul sa se dechida la click.

meduta
meduta

meduta

User level
Nivel
0
13 / 100
puncte
Custom field 2
meduta

Mulțumim tuturor pentru feedback! Cei mai mulți ați spus că preferați varianta actuală, cu accesare la click. Le-am transmis colegilor de la online și o să rămână în continuare această variantă de accesare a meniului pe orange.ro (desktop).
Am deblocat și badge-ul :)

@MihaelaC eu prefer varianta corectă pentru utilizatorul de rând... se poate? Sau ne tragem pe fund (scuzați-mi expresia dar alta nu s-ar potrivi) și trimitem de la Ana la Caiafa fără a veni cu o soluție efectivă... spuneam la topicul pe subiect că e mai ușor de băgat gunoiul sub preș.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

@alterego scuză-mă, dar nu înțeleg la ce te referi. Colegii știu care sunt cele mai bune practici, dar și-au dorit să valideze și cu voi, aici în comunitate. Ce te-a supărat?

@MihaelaC mă refer la situația privită în ansamblu... dar oricum nu contează :(

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!