Întrebare fară răspuns

Cum trimit un sms fara text (gol) de pe iPhone?

Salut,
Cum pot sa trimit un mesaj SMS fara text de pe un iPhone? Stiu ca uneori merge sa pui un spatiu, dar am incercat recent sa aflu numarul unei cartele Vodafone prin SMS fara text la 367 si trucul cu un singur spatiu nu a mers, iar iPhone-ul nu te lasa sa trimit SMS-ul fara nici un caracter.

Merci!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut, Lucifer. Tocmai am încercat și a mers să trimit SMS cu spațiu de pe un iPhone către un prieten. Poți verifica, te rog dacă la setări, la mesaje ai și opțiunea "Send as SMS" activă?

Buna MihaelaC,

Da, optiunea "Sens as SMS" e activa. Problema nu consta in trimiterea unui SMS cu spatiu pe iPhone. Problema ca exista unele servicii de la operatorii de telefonie mobile (Orange, Vodafone) care necesita trimiterea unui SMS fara text la un numar scurt, iar iPhone-ul nu te lasa sa trimiti SMS-uri fara text.

Nu cred ca se poate. Si cumva are sens. De asemenea chestia asta nu merge nici de pe Android. Cel putin nu cu aplicatia default de la Google.

Ce poti incerca e folosirea caracterului CR (carriage return) sau altfel spus “Enter”.

Pe iPhone ai tasta Return pentru asta. Depinde de cum e configurat serverul de SMS daca ti-l accepta sau nu.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

@arsradu, pe Android 10, telefon Huawei Mate 20 Pro, cu aplicatia Mesaje de la Google, pot trimite mesaje cu caraterul spatiu sau enter catre numere scurte.
Poti incerca si tu, sunt curios daca merge?
‏‏‎ ‎
@Lucifer, ai reusit?

Da, poti trimite ce vrei tu, oriunde, cu conditia sa ai ceva in campul ala de text. :)) Cu alte cuvinte sa nu fie gol absolut, ceea ce e si problema de mai sus. Nu se pot trimite mesaje fara absolut niciun caracter (fie ca e spatiu, fie ca e "enter"). Pentru simplul motiv ca nu ai butonul de Send atata timp cat nu exista nimic in campul ala de text. Ai reusit tu sa trimiti fara absolut niciun caracter...?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

@arsradu ai deja raspuns la intrebarea ta. :)
@Lucifer, am testat pe Vodafone iar acel numar returneaza un sms cu textul "Error in processing". Incearca alta varianta sau suna la *222.

Se poate ca problema sa nu fie faptul ca mesajul e gol sau nu. Se poate sa nu mai mearga metoda asta. Sau...poate chiar e o eroare de procesare a mesajului, exact asa cum spune si eroarea. Cine stie? Daca nu merge nici cu CR, alta varianta eu nu stiu.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Pe iOS butonul de send poate fi apasat chiar daca mesajul e gol, dar nu se intampla nimic. Referitor la situatia cu Vodafone, am primit mesajul de "Error in processing" indiferent daca am trimis un spatiu sau iam dat Enter. Am reusit sa aflu numarul prin serviciul suna-ma. Sper ca Orange nu mai are servicii care necesita trimiterea unui SMS fara text.

Da, pai pare o chestie specifica pentru Vodafone. La Orange nu stiu vreun serviciu la care sa trebuiasca sa raspunzi printr-un mesaj gol...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!