Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Posibil câștigător la concursul din Comunitatea Orange?

Buna ziua am primit un email precum ca as fi un posibil castigator a unei boxe si a fost extragerea acum 3 zile. Cum intru in posesia premiului?

@Roxy_3 și @Sarah Amina dacă subiectul e-mailului pe care l-ați primit ieri este acesta "[Comunitatea Orange] S-a primit un răspuns la una dintre întrebările pe care le urmărești" atunci e-mailul este de fapt o notificare cu răspunsul adăugat de unul dintre membri pe întrebarea de concurs. Probabil ați mai primit și alte astfel de e-mailuri cu ce au mai răspuns alți membri pe întrebarea respectivă.

Confuzia a venit pentru că membrul alterego a copiat parte din e-mailul primit de el și l-a postat pe topicul de concurs. Și de aceea în e-mailul primit veți vedea că la început aveți și textul următor: "alterego a răspuns la întrebarea pe care o urmărești "Concurs "Poveste de iarnă în Comunitatea Orange"""

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (2)

67%

2 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

67% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Vad ca multi s-au speriat pe aici ca au câștigat, eu verificandu-mi mailul, chiar vad ca sunt potențial câștigător si ca sa nu imi iau țeapă verific de 10 ori :)) dar da se pare ca sunt potențial castigator si nu este o notificare.

Firefly
Firefly

Firefly

User level
Nivel
3
2027 / 5000
puncte
Custom field 2
Firefly

Deci e țeapă si cu concursul asta ca și cu toate altele. Bravo orange , oricum m-ati inselat si cu telefonul comandat din magazinul online , nu mi-ati spus că nu are led pt notificări in specificatii setari telefon si la cameră sa ăpot să setez camera in partea de stinga jos . nici măcar nu se aude bine la el , in convorbire, apeluri , pot să spun am dat 300 de lei

Nu este teapa. Ai fost anunțat ca te-ai calificat la extragerea finala. Adică ai îndeplinit condițiile cerute și ești un potențial câștigător. Asta am înțeles. Eu nu m-am calificat, și deci nu am primit niciun mesaj. Mult noroc! Toată lumea are o șansa.

@Roxy_3, @Sarah Amina, din pacate s-a creat o mare confuzie cu acel mesaj postat de alterego.
Mail-ul oficial trimis catre castigatori avea un alt subiect, la sfarsit era semnatura unui moderator din comunitate si nu Comunitatea Orange România, dar avea si indicatii pentru a putea intra in posesia premiului.
‏‏‎ ‎
In legatura cu telefonul, vreau sa sti ca ai 30 de zile la dispozitie pentru a-l returna si primi bani inapoi, iar abonamentul se va anula daca faci retur.

@Razvan, da bine inteles. Ca sa fac lumină, diferenta dintre mailul meu si cel de norificare arata asa ( atașez print).
@Sarah concursul este pe bune, castiga doar cine are noroc pentru ca se trag la sorț câștigătorii.

Firefly
Firefly

Firefly

User level
Nivel
3
2027 / 5000
puncte
Custom field 2
Firefly

da, probabil , e o confuzie Salut, Sarah Amina,

alterego a răspuns la întrebarea pe care o urmărești "Concurs “Poveste de iarnă în Comunitatea Orange”":

Felicitări!

În urma participării la concursul "Poveste de iarnă în Comunitatea Orange", ai fost desemnat potențial câștigător al premiului de la Categoria 2, constând într-o boxa JBL Go 2 (rezistență la apă clasa IPX7, la o adâncime 1m, pentru max. 30 minute și datorită bateriei lithium-ion, funcționează până la 5 ore via Bluetooth sau AUX). Tragerea la sorți a avut loc astazi, 10 februarie 2021

Găsești răspunsul aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2530483-concurs-po...

Cu prietenie,
--
Comunitatea Orange România
https://comunitate.orange.ro/

Pentru a nu mai primi notificări despre această întrebare accesează acest link: https://comunitate.orange.ro/questions/2530483-concurs-po..., am copiat textul din email , deci....? referitor la telefon , l-am primit in 19 ianuarie, abea , poate nu m-am obisnuit incă cu el , pot să spun 80% sunt mulțumită , exceptând partea cu camera si ledul , deocamdată bateria e ok.oricum mai am doar 8 zile pina la cele 30 de retur. Sper să nu fie nevoie .

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!