Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Iubirea împărtășită merită răsplătită - o noua campanie cu bonus de internet

Până la 100 GB pentru tine și net pentru prieteni din My Orange

Activează o opțiune de minimum 5 € credit și primești 50 GB bonus.

Trimite felicitări virtuale celor dragi și puteți primi fiecare până la 50 GB.

‏‏‎ ‎

Ce trebuie sa stii?

- Poti accesa campanie de aici: https://www.orange.ro/prepay/netcadou

- Campania este disponibilă în perioada 11 februarie – 14 aprilie 2021 cu posibilitate de prelungire;

- Selecteaza din contul tau numarul Orange PrePay de pe care vrei sa trimiti felicitari si pe care vrei sa activezi bonusul si introdu numarul destinatarului.

- Poti trimite cate felicitari vrei, insa bonusul se aloca pentru primele 5 trimise, doar clientilor care au o cartela Orange PrePay sau un abonament pe persoana fizica, cu o optiune de minimum 5€ credit activa.

- Un numar Orange PrePay sau abonament persoana fizica poate primi un singur bonus pentru trimiterea/primirea mesajului catre/de la acelasi numar. Bonusul se aloca o singura data unei perechi de doua numere.

- Un abonat Orange poate trimite felicitari virtuale, dar nu poate primi bonus. Abonatii persoane fizice care primesc felicitari de la numere Orange PrePay primesc bonus.

- Numerele din alta retea nu pot trimite sau primi bonus.

- Bonusul are valabilitate 30 de zile si poate fi consumat cu o optiune activa de minimum 5€ credit sau un abonament activ. Il poti verifica in aplicatia My Orange sau prin apel la 333.

‏‏‎ ‎

Daca ai si alte intrebari despre aceasta campanie le poti pune aici pentru a primi un raspuns.

 

Update - campania a fost prelungită până în 21 aprilie 2021.

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

A apărut și de inima pana la urma, doar ca nu sunt bătăile inimii sunt felicitări.. cam astea erau conditiile și înainte.. din ce-mi amintesc..
Ai incercat sa trimiti? Ce inseamna pana la 50GB? Ca trimiti cate 10 GB de felicitare?
Si, cel care poate primi pana la 100 GB, de fapt sunt cei 50GB pentru ca incarca si altii, pana la 50GB pentru ca trimite la 5 persoane diferite cate o felicitare de 10GB, nu?!.. Sau, am inteles gresit?

Daca nu ma insel eu, cam aceaasi campanie a fost si anul tecut, si in urma cu 2 ani doar ca au fost impachetate usor diferit. Un fel de ciorba reincalzita.

Slabut rau si lipsit de originalitate marketing-ul segmentului prepay din reteaua numarul 1.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Pentru cei cu abonamente SMART 15 sau mai sus, campania nu ofera mai nimic. Doar abonamente mai mici sau clienti PrePay. Nu am inteles niciodata bonusurile astea de 50-100 GB bonus internet pe 30 de zile. Cum naiba le cheltui? Faci hotspot probabil...

@rafa.helper probabil privesti videoclip-uri pe youtube. Eu ascult ore in sir muzica pe Deezer si nu consum atat de mult trafic. Exista chestii gen smart-cache pe majoritatea aplicatiilor gen Deezer, Apple music, Spotify...

@Lucifer, a fost doar un exemplu, nu înseamnă ca eu sunt persoana respectiva.
Si eu folosesc Deezer premium, nu sunt utilizator de YouTube pe telefonul mobil. :)

@vio73 primesc si abonati de la numere prepay.
Daca un numar prepay trimite o felicitare catre un numar de abonat, ambele numere vor primi cate 10GB bonus.

Corect ar trebui. Eu ca si abonat care platesc lunar un abon. sa nu primesc nici macar cat primeste un prepay care, sa zicem, incarca doar cand sunt promotii. Stiu ca e marketing agresiv in toate retelele dar nu e echitabil asa. Asta m-a facut sa ma portez la Telekom. Acolo ai nelimitat peste tot. Bine ,nelimitatul nu este chiar nelimitat la propriu dar e rezonabil si nu face diferente intre prepay si abon. say le-as putea numi usor discriminari.

VasT
VasT

VasT

User level
Nivel
1
460 / 750
puncte
Custom field 2
VasT

Referitor la IUBIRE IMPARTASITA am sa va prezint cate detalii despre relatiile de dragoste intre mine (Razvan) si Orange. Am venit la Orange acum multi, foarte multi ani de la un alt distribuitor de servicii telefonie mobila.
Am avut grije la fiecare noua aniversare sa reinoiesc contractul tocmai pentru ca exista "iubire impartasita " intre noi.
Dar copii nostri sunt plecati de peste 7 ani in Franta pentru ca asa este in viata. M-am bucurat ca exista roming si pot sa vorbesc la telefon ( atunci cand am nevoie ) chiar daca pentru 1 luna la 2 ani eram dupa cum am spus plecat din tara.
Toate bine si frumoase pana anul acesta cand fiind plecat in Franta am fost blocat acolo aproape 4 luni datorita coronavirus si a sistemului de BLOCARE a acesului dintr-o tara in alta instituite oficial de diverse tari membre UE.
Am folosit roming-ul printre altele si sa ca sa-mi platesc facturile inclusiv datoriile fata de ORANGE.
In conditiile acestea am primit la un moment dat un mesaj de la Orange in care pe un ton foarte incisiv mi se reprosa ca am stat mai mult de 2 luni in afara tarii si am folosit roming-ul . In acelasi timp mi se comunica ca pt aceasta infractiune voi fi taxat suplimentar. Cu sinceritate, nu este vorba de banii cu care a fost majorata factura ci de TONUL si MOMENTUL ales de salariatii sau administratorii Orange sa ma traga de urechi.
Aceasta sa fie " IUBIREA IMPARTASITA " aleasa de cei care se ocupa de NOI MULTIMEA de CLIENTI din Romania fara de care, existenta societatii Orange in Romania nu ar fi posibil ?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!